Du er her: AU  Studerende  Yourniversity - følg studielivet Jeg vil med

AU søger studielivsambassadører til Yourniversity

Brænder du for studielivet? Er du vild med at være kreativ på instagram? Og drømmer du om at sprede det gode humør og at skabe mere studieglæde på Aarhus Universitet? Så er det dig, vi søger! 

Du er studerende. Og du er en vigtig ambassadør for Aarhus Universitet!

Vi søger studielivsambassadører, som har lyst til at dele deres dagligdag med kommende studerende, og som vil være med at styrke de gode sider af studielivet for nuværende studerende, online og offline.
Vores værktøjer er hashtagget #yourniversity og AU’s profiler på Instagram, Facebook og Snapchat; helt konkret bliver du gæsteredaktør på vores profiler, og vi bruger dine ideer til at fremme de gode sider af studielivet. Du kommer i dialog med kommende studerende digitalt, og dine fotos bliver brugt i Aarhus Universitetets studenterrekruttering. 

Hvad får du?

Vi tror på, at det er de personlige og autentiske historier, der gør en forskel, både når man vælger studium, og når man tilrettelægger sit eget studieliv. Derfor bærer Yourniversity præg af en entreprenør-ånd, hvor vi sammen sætter dagsordenen. Det er de gode idéer, der virker! Og som gør det sjovt at være med!
Vi kommer fra flere forskellige fakulteter og uddannelser, og du lærer nye studerende at kende fra alle ender af universitetet. Det er ulønnet at være studielivsambassadør. Til gengæld giver vi dig adgang til små events og instawalks over hele året, hvor du kan jage billeder ukendte steder på AU, udveksler ideer med dine ambassadørkolleger, eller hvor du fx sender Facebook Live til Kapsejladsen og uddeler varm karma og sort kaffe. 

Hvad skal du kunne?

Vi har brug for studielivsambassadører, der har lyst til at arbejde med sociale medier. Det betyder ikke noget, om du allerede er SoMe wizzkid eller er lidt ”grøn” på Instagram. Det vigtigste er, at du brænder for at fortælle om studielivet og har mod på at blive bedre til at lave indhold på Instagram.

Vi forventer, at du: 

  • Kan deltage på en opstartsworkshop d. 14. december kl. 15-17.30
  • Færdes hjemmevant på de sociale medier (Facebook, Instagram, Snapchat) og er aktiv bruger af dem
  • Er god til at se billeder og at fortælle historier med din mobil
  • Har lyst til at formidle dit studieliv
  • Er aktiv studerende på AU
  • Har en åben Instagram-profil

Ansøgning

Send en kort ansøgning til jegvilmed.yourniversity@au.dk senest søndag d. 3. december 2017, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvilken uddannelse du studerer og linker til din Instagram-konto. Beskriv din motivation for at deltage, og hvordan du er engageret i studielivet. 

Mange hilsner

Yourniversity-folkene på AU
Casper og Michael

1440623 / i40