Du er her: AU  Studerende  Karriere Aarhus BSS Career Karriereservice for studerende Arrangementer Bliv en del af erhvervslivet for en dag

Job Shadow

Ved du, hvordan en arbejdsdag ser ud i den branche, hvor du drømmer om at arbejde? Det giver vi dig mulighed for at finde ud af. Som kandidatstuderende kan du opleve dagligdagen hos en virksomhed, der interesserer dig. Du kommer med andre ord til at skygge en medarbejder en hel arbejdsdag. Det giver dig mulighed for at opleve de udfordringer og oplevelser, som virksomheder og medarbejdere står overfor hver dag. Du får samtidig mulighed for at styrke dit netværk og få inspiration til, hvad du skal lave efter studiet.

Obs: Job Shadow er kun for kandidatstuderende.

Her er virksomhederne, du kan besøge.

Tilmeldingen er lukket.

Hvordan bliver man matchet?

Når ansøgningsfristen er udløbet, matcher vi dig med alumner og andre medarbejdere i de virksomheder, der har tilmeldt sig Job Shadow. Vi bestræber os på, at du bliver matchet med en af dine højest prioriterede virksomheder. Når vi har matchet dig med en virksomhed, får du en mail med informationer og oplysninger på din kontaktperson.

Tidsplan for Job Shadow forår 2017

6. marts 2017 til 20. marts 2017: Her kan du se de virksomheder, du kan vælge og tilmelde dig Job Shadow.

3. - 5 april 2017: Indenfor dette tidsrum får du at vide, hvilken virksomhed du er blevet matchet med.

17. april 2017 til 28. april 2017: I denne periode kører Job Shadow, hvor du én af dagene deltager.

Tal fra Job Shadow 2015

Tal fra 2015: Hvor relevant har det været for dig at deltage i Job Shadow?

Vil du gerne vide mere?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til Job Shadow.