Du er her: AU  Studerende  Karriere Aarhus BSS Career Karriereservice for studerende Arrangementer Mød vores partnervirksomheder

Mød vores partnere til A Day With

Hvert semester kan du møde forskellige virksomheder, når de deltager i A Day With på Aarhus BSS. Kig forbi i fem minutter, og få en snak om samarbejds- og jobmuligheder både under og efter endt studie. 

A Day With foregår kl. 11-14 i S-bygningen på Fuglesangs Allé. Det kræver ikke tilmelding. 

A Day With Maersk - 6. februar

Vil du have hele verden som din arbejdsplads? Det kan du få hos Maersk. Brug 5 minutter til A Day With og hør om dine karrieremuligheder i en af Danmarks førende virksomheder. 

Maersk er hele tiden på udkig efter nye medarbejdere. Lige nu leder de efter graduates til deres internationale graduate programme 'Go With Maersk'. På dagen kan du møde Louise, der er Graduate Manager, og høre om de mere end 70 aktuelle stillinger. Du kan også tale med Emil og få et indblik i hverdagen som graduate hos Maersk. 

A Day With Danfoss - 13. februar

Få et glimt af, hvordan det er at være ansat i Danfoss. Brug 5 minutter til A Day With og bliv klogere på, hvilke muligheder de kan tilbyde dig. 

På dagen kan du tale med Jakob og Lise, der står klar til at give dig indblik i hverdagen som ansat hos Danfoss. Du kan også høre om Danfoss' graduate programme, der stadig er åben for ansøgninger. 

De er særligt interesserede i studerende med flair for teknologi og økonomi. 

A Day With Grundfos - 6. marts

Grundfos er lige nu på udkig efter graduates til deres graduate programme. Brug 5 minutter til A Day With og bliv klogere på, hvilke muligheder de kan tilbyde dig. På dagen kan du møde Ghina, der er Graduate Manager, og høre mere om rekrutteringsprocessen og de aktuelle stillinger. Du kan også tale med Malene og få et indblik i hverdagen som graduate hos Grundfos. 

De leder også efter kandidater til deres praktikstillinger. Læs mere her. 

A Day With Lidl - 20. marts

Bliv klogere på dine karrieremuligheder i en af Europas største dagligvarekæder. Brug 5 minutter til A Day With og hør, hvad Lidl kan tilbyde dig. Lige nu er de på udkig efter praktikanter og kandidater til deres studiejobs. 

På dagen vil de også afholde en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde et gavekort til Lidl på 500 DKK.

A Day With Digital Academy - 3. april

Opdateres. 

A Day With Deloitte - 4. april

Opdateres

A Day With Ørsted - 16. april

Opdateres.

A Day With Kamstrup - 17. april

Opdateres.

A Day With Arla - 18. april

Opdateres.

A Day With Dansk Supermarked Group - 24. april

Opdateres. 

A Day With EY - 25. april

Opdateres.

428758 / i40