Du er her: AU  Studerende  Karriere Aarhus BSS Career Karriereservice for studerende Arrangementer Mød vores partnervirksomheder

Mød vores partnere til A Day With

Hvert semester kan du møde forskellige virksomheder, når de deltager i A Day With på Aarhus BSS. Kig forbi i fem minutter, og få en snak om samarbejds- og jobmuligheder både under og efter endt studie. 

A Day With foregår kl. 11-14 i S-bygningen på Fuglesangs Allé. Det kræver ikke tilmelding. 

A Day With Maersk - 6. februar

Vil du have hele verden som din arbejdsplads? Det kan du få hos Maersk. Brug 5 minutter til A Day With og hør om dine karrieremuligheder i en af Danmarks førende virksomheder. 

Maersk er hele tiden på udkig efter nye medarbejdere. Lige nu leder de efter graduates til deres internationale graduate programme 'Go With Maersk'. På dagen kan du møde Louise, der er Graduate Manager, og høre om de mere end 70 aktuelle stillinger. Du kan også tale med Emil og få et indblik i hverdagen som graduate hos Maersk. 

A Day With Danfoss - 13. februar

Få et glimt af, hvordan det er at være ansat i Danfoss. Brug 5 minutter til A Day With og bliv klogere på, hvilke muligheder de kan tilbyde dig. 

På dagen kan du tale med Jakob og Lise, der står klar til at give dig indblik i hverdagen som ansat hos Danfoss. Du kan også høre om Danfoss' graduate programme, der stadig er åben for ansøgninger. 

De er særligt interesserede i studerende med flair for teknologi og økonomi. 

A Day With Grundfos - 6. marts

Grundfos er lige nu på udkig efter graduates til deres graduate programme. Brug 5 minutter til A Day With og bliv klogere på, hvilke muligheder de kan tilbyde dig. På dagen kan du møde Ghina, der er Graduate Manager, og høre mere om rekrutteringsprocessen og de aktuelle stillinger. Du kan også tale med Malene og få et indblik i hverdagen som graduate hos Grundfos. 

De leder også efter kandidater til deres praktikstillinger. Læs mere her. 

A Day With Lidl - 20. marts

Bliv klogere på dine karrieremuligheder i en af Europas største dagligvarekæder. Brug 5 minutter til A Day With og hør, hvad Lidl kan tilbyde dig. Lige nu er de på udkig efter praktikanter og kandidater til deres studiejobs. 

På dagen vil de også afholde en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde et gavekort til Lidl på 500 DKK.

A Day With Digital Academy - 3. april

Er du interesseret i marketing, dataanlyse og softwareudvikling? Så kan Digital Academy være det rette for dig. Lige nu leder de efter kandidater til deres praktikstilling i efteråret 2018. 

Kom forbi til popcorn og en snak om dine karrieremuligheder i virksomheden den 3. april, når vi inviterer dem inden for til A Day With. 

A Day With Deloitte - 4. april

Bliv klogere på dine karrieremuligheder i et af de førende revisionshuse, når Deloitte kommer forbi Aarhus BSS til A Day With. På dagen kan du også høre mere om ’Deloitte Aarhus Talent Event’, der afholdes den 3. maj 2018.  

A Day With Ørsted - 16. april

Brug 5 minutter til A Day With, når Ørsted kommer forbi Aarhus BSS. Her kan du blive klogere på, hvad der skal til for at vinde Ørsted Innovation Award. 

Du kan ansøge allerede nu og frem til den 1. maj kl. 23.59. Læs mere her. 

A Day With Kamstrup - 17. april

Vidste du, at Kamstrup i 2017 ansatte + 100 nye medarbejdere, og at de forventer at gøre det samme i 2018? Kom forbi S-bygningen, når de den 17. april besøger Aarhus BSS til A Day With og hør om dine fremtidige karrieremuligheder. Her kan du blive klogere på, hvordan det er at arbejde i en innovativ international virksomhed, hvor personlig og professionel udvikling går hånd i hånd.

Lige nu leder Kamstrup efter en studiemedhjælper som har juridiske kompetencer samt en supporter til deres call center.

A Day With Arla - 18. april

Bliv klogere på dine karrieremuligheder I en af Danmarks førende globale virksomheder, når Arla kommer forbi Aarhus BSS til A Day With. Kom forbi S-bygningen og brug 5 minutter på at høre mere om, hvad Arla kan tilbyde dig.

A Day With EY - 25. april

Bliv klogere på dine karrieremuligheder i et af de førende revisionshuse, når EY kommer forbi Aarhus BSS til A Day With. På dagen kan du høre mere om, hvordan det er at være ansat hos EY og samtidig, hvilke karrieremuligheder din uddannelse åbner i virksomheden.  

428758 / i40