Du er her: AU  Studerende  Karriere Aarhus BSS Career Karriereservice for studerende Skal du snart i praktik? Spis frokost med vores partnere til Career Connections – Internship

Career Connections - Internship lunch

Skal du i praktik næste semester? Så kom med til vores event 'Career Connections – internship lunch'. Her sætter vi fokus på praktik og giver dig mulighed for at møde Arla og Dansk Supermarked Group, der lige nu er på udkig efter praktikanter inden for Communication, HR, Digital, Finance, IT, Business Development. Samtidig serverer vi gratis tapas. 

Til arrangementet kan du blive klogere på, hvad du kan få ud af at være i praktik og høre mere om de to virksomheders praktikstillinger: Hvilke opgaver kommer du til at arbejde med og hvilket ansvar får du? Få en unik mulighed for at stille alle dine spørgsmål og møde virksomhederne til en uformel snak.

Hvornår foregår det? 

  • Dato: 21. marts 2017
  • Tid: 12:00 - 13:00
  • Sted: Fuglesangs Allé 4, S-bygningen, øvre multirum

For mere information kontakt Aarhus BSS Career & Alumni på e-mail: karriere.bss@au.dk 


Hvordan foregår det?

Vi serverer gratis tapas, og under frokosten får du mulighed for at høre meget mere om, hvad de to virksomheder kan tilbyde dig. Hør f.eks. mere om, hvilke opgaver du kommer til at arbejde med som praktikant hos e-commerce samt hvilket ansvar får du som praktikant hos Arla.

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at melde dig til.