Du er her: AU  Studerende  Specialpædagogisk Støtte (SPS) Studiestart for studerende med særlige udfordringer

Studiestart for studerende med særlige udfordringer

Denne side er for nye og kommende studerende på Aarhus Universitet, der har en funktionsnedsættelse.

Her kan du læse om dine muligheder for at få hjælp under ordningen for Specialpædagogisk Støtte (SPS).

Ønsker du at søge om SPS, skal du kontakte en SPS-vejleder.

For dig, som ikke tidligere har modtaget SPS

Hvad kan du få støtte til?

Du er altid velkommen til at kontakte os: book en samtale, ring til os eller send en mail. Se kontaktoplysninger i højre side.

Der går noget tid, fra du har kontaktet os, til støtten er bevilget og sat i gang, så kontakt os meget gerne tidligt. Hvis du er i tvivl, må du endelig også kontakte os.

Du får sandsynligvis også brug for din studievejledning og måske også SU-kontoret. Vi viser dig gerne på rette vej.

For dig, som tidligere har modtaget SPS

Du skal selv kontakte os – book en tid til en samtale hos en SPS-vejleder, ring til os eller send en mail.

Selvom du tidligere har modtaget støtte, vil du typisk skulle starte med en indledende afklaring for at sikre, at du får den rigtige støtte og kommer godt i gang.

Hvis du har hjælpemidler fra tidligere uddannelse, kan vi hjælpe med at få dem overflyttet til din nye uddannelse på Aarhus Universitet.

Vi kan ikke sørge for, at du får forlænget tid eller særlige vilkår til eksamen, det skal du selv søge om dispensation til. Vi viser dig gerne på rette vej.

Oversigt over vejledningstilbud