Kontakt webredaktionen, hvis dit arrangement skal omtales.

03.05.2019 | Uddannelse

Tilmelding til valgfag i E2019: Der kan være fejl i visningen af prioriteter på Studietidslinjen på mitstudie.au.dk

Hvis du skal tilmelde dig valgfag – herunder HUM/IV-fag – i efteråret 2019, skal du være opmærksom på, at der kan være fejl i visningen af dine prioriteter på Studietidslinjen på mitstudie.au.dk.

02.05.2019 | Studerende

Studerende arbejder frivilligt med at udvikle vejledningsaktiviteter

Vejledning og Studieinformation (VEST) på Arts og Arts Karriere har sammen nedsat tre paneler af studerende, som skal give inspiration til udvikling af studie- og karrierevejledningsaktiviteter.

29.04.2019 | Studerende

Vil du være underviser på det rullende universitet?

Lige nu kan du søge job som studenterunderviser på Det rullende Universitet, hvor du får mulighed for at undervise gymnasieelever og give dem et indblik i livet som universitetsstuderende.

26.04.2019 | Studerende

Is there anyBUDDY out there?

Buddyprogrammet på Faculty of Arts søger netop nu frivillige til efterårssemestret 2019! Så hvis du har lyst til at hjælpe de nye internationale studerende med at føle sig velkomne i Aarhus, bidrage til at de får en tryg studiestart og deltage mere aktivt i studiemiljøet på AU, så læs videre her.

09.04.2019 | Uddannelse

Undervisnings- og eksamenstilmelding for bachelor- og kandidatstuderende 1. - 5. maj

Du bliver automatisk tilmeldt de obligatoriske fag, men husk at tjekke, om du er korrekt tilmeldt. Hvis du skal tilmeldes valgfag el. lign., eller vil ændre eller framelde, skal du gøre det senest 5. maj.

tir 04 jun
10:15-12:00 | Aarhus, bygning 1441, lokale 112
Oplæg om mundtlig eksamen på DPU (synopsis) – DPU (Aarhus)
Få inspiration og gode råd til, hvordan du kan håndtere den mundtlige eksamen med forsvar af synopsis
tir 04 jun
10:15-12:00 | Emdrup, Lokale D 169
Oplæg om mundtlig eksamen på DPU (synopsis) - DPU (Emdrup)
tor 06 jun
15:00-17:00 | Emdrup. Lokale A401
Emdrup: Karriere med psykisk sårbarhed
Er du studerende og lever du med en psykisk sårbarhed eller neurologisk lidelse og er du nysgerrig på, hvordan vejen ud på arbejdsmarkedet kan se ud for dig, så deltag i dette arrangement, hvor du vil få en masse relevant viden og inspiration.
tir 11 jun
14:00-17:00 | Aarhus, Studenterhus Aarhus
Graduated - What's next? (English)
Are you about to graduate from Aarhus University? At this event you will get knowledge on how to get started finding a job, help to register as unemployed and all the other important stuff you have to know.
tor 13 jun
10:00-15:00 | Nobelparken, Bygning 1485, lokale 123
Færdiguddannet – hvad så nu?
Er du en af de heldige, som inden længe skal aflevere speciale og dermed kan sætte flueben ud for ’lang videregående uddannelse’?