Kontakt webredaktionen, hvis dit arrangement skal omtales.

17.09.2018 | Uddannelse

Bruger du persondata?

Hvis du bruger persondata i forbindelse med eksamsopgaver eller speciale, skal du være opmærksom på, at det er dit ansvar, at persondataloven bliver overholdt.

17.09.2018 | Studerende

Hvordan vil du indrette fremtidens universitet? Få inspiration på tre gå-hjem-møder

Alle medarbejdere og studerende er inviteret til en række gå-hjem-møder, som vil give inspiration til, hvordan fremtidens undervisnings- og studiemiljøer på AU kunne se ud. Hvordan sikrer vi, at undervisning, forskning, studiemiljø mv. får så gode rammer som muligt? Kom og bliv inspireret af oplægsholdernes erfaringer med, hvordan vi skaber…

14.09.2018 | Uddannelse

Tlmelding til omprøve i februar

Hvis du skal til omprøve i februar - fordi du har udsat dit 2. prøveforsøg eller vil bruge dit 3. forsøg - skal du tilmelde dig senest den 28. september. Se under 'Omprøve i et andet semester'.

07.09.2018 | Studerende

Mød fire nye studerende på Arts

Sommerferien er slut, og det betyder nye studerende. Vi har mødt fire nye studerende i deres rusuge på Arts og spurgt dem om, hvad de har glædet sig til ved studiestart, hvorfor de har valgt deres studie og hvad de vil bruge deres uddannelse til i fremtiden.

To orange strandstole er det første, man møder, når man træder ind i udstillingen.
Wunderbaum, spillekort, terninger og bamser er noget af det, man kan finde i førerhuset på en lastbil.
I tasker og kufferter kan man finde ting, som børn af skilsmisseforældre har med sig, når de flytter mellem deres forældre.

27.08.2018 | Studerende

Studerende giver anderledes bud på nomader

Hvad har livet som kolonihaveejer, skilsmissebarn, asylansøger og lastbilchauffør til fælles med de klassiske nomader, der vandrer fra sted til sted? Det kan man gå på opdagelse i på Moesgård Museum, hvor 72 antropologistuderende fra Aarhus Universitet præsenterer seks anderledes vinkler på nomadelivet.

tir 25 sep
13:00-15:00 | Nobelparken, bygning 1483, lokale 344
StuDIY: Akademisk Argumentation
StuDIY - Akademisk argumentation handler bl.a. om: Toulmins argumentmodel. Argumentet som den røde tråd i hele opgaven & Argumentet i det enkelte afsnit.
tir 25 sep
15:15-17:15 | Studenterhus Aarhus, mødelokale 2. Fredrik Nielsens Vej 2, 8000 Aarhus C
How to get a Student Job in Denmark
Are You planning on finding a student job in Denmark?
ons 26 sep
14:00-16:00 | Aarhus, Tåsingegade 3, bygn. 1441, lokale 012
ITTU: Værd at vide om udlandsophold i tilvalgsåret
Læser du på din bacheloruddannelses 3. semester, skal du på tilvalg i studieåret 2019/20, og overvejer du et udlandsophold? Så kom og få information om regler, frister og procedurer.
tor 27 sep
14:00-15:00 | Aarhus, Tåsingegade 3, bygn. 1441, lokale 012
Rejs ud på kandidaten – inspiration og information
Er du kandidatstuderende og overvejer du at studere i udlandet på dit 3. semester? Så kom og hør mere om dine muligheder, bliv inspireret og få information om regler, frister og procedurer.
tir 02 okt
15:15-17:15 | Aarhus, byg. 1441, lok. 112, Tåsingegade 3, 8000 Aarhus C
Professionsuddannet Akademiker
Som DPU’er med en professionsbaggrund har du en unik profil, hvor du kan koble praksiserfaring med et akademisk afsæt.