AFLYST! Emdrup: Ta' kontakt

Har du i tankerne at: søge studiejob, praktik, fuldtidsjob, lave et projekt- eller specialesamarbejde eller indhente empiri? Hvis ja, så står du muligvis i en situation, hvor du skal ud og tage kontakt til en arbejdsgiver, organisation eller lignende.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 22. november 2018,  kl. 15:15 - 17:15

Sted

Emdrup, A403

Synes du også at det kan være svært at tage uopfordret kontakt til en arbejdsgiver eller organisation som du er lun på af forskellige grunde? Går du måske rundt om den varme grød (telefon) og tænker at du ikke lige er skruet sammen til at være så initiativrig overfor en arbejdsgiver eller organisation du ikke kender? … hvis du kan nikke genkendende til dette, så er dette arrangement muligvis noget for dig. Det er en ”disciplin” du kan øve dig på og blive bedre til og endda ende med at synes er givende og sjovt og det kan åbne mange faglige inspirations veje.

Til dette arrangement får du gode råd til hvordan du på den mest hensigtsmæssige måde tager kontakt til en potentiel arbejdsgiver eller et praktiksted og hvordan du forbereder dig og researcher. Og vi vil se på forskellige indgangsvinkler til at tage kontakt.

Vi er forskellige som mennesker og nogle metoder vil derfor være rare for nogle men ikke for andre. Et er sikkert, der er ingen der kender til vores viden, situation, interesser eller intentioner, hvis ikke vi tager kontakt og involverer os i dem vi synes det kunne være sjovt fagligt at ”lege” med.

Karrierekonsulent Nanna Heinø Mortensen fra Arts Karriere står for arrangementet.

Arrangementet er for dig, der …

Er studerende og ønsker at blive styrket i at tage kontakt til arbejdsgivere med henblik på job, studiejob, projektsamarbejde, praktik, specialesamarbejde eller empiri indsamling

Efter arrangementet har du fået …

  • Fif til og øvet dig i at tage uopfordret kontakt
  • Ideer til hvordan din indgangsvinkel kan være og hvordan henvendelser kan opfattes
  • En større indsigt i vigtigheden af at du tager kontakt