AFLYST! Ta' kontakt

ARRANGEMENTET ER AFLYST!

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 28. november 2018,  kl. 15:15 - 17:15

Sted

Aarhus, byg. 1441, lok. 110, Tåsingegade 3, 8000 Aarhus C

Arrangør

Arts Karriere

Synes du også at det kan være svært at tage uopfordret kontakt til en arbejdsgiver eller organisation som du er lun på af forskellige grunde? Går du måske rundt om den varme grød (telefon) og tænker at du ikke lige er skruet sammen til at være så initiativrig overfor en arbejdsgiver eller organisation du ikke kender? … hvis du kan nikke genkendende til dette, så er dette arrangement muligvis noget for dig. Det er en ”disciplin” du kan øve dig på og blive bedre til og endda ende med at synes er givende og sjovt og det kan åbne mange faglige inspirations veje.    

Til dette arrangement får du gode råd til, hvordan du på den mest hensigtsmæssige måde tager kontakt til en potentiel arbejdsgiver eller et praktiksted.

Karriererådgiver fra Magistrenes A-kasse Rasmus Beedholm Laursen giver dig indsigt i, hvordan du researcher, søger uopfordret eller henvender dig vedr. andet samarbejde.

Arrangementet er for dig, der ...

Der er i gang med finde studiejob, praktikplads, fuldtidsjob eller skal kontakte en arbejdsgiver med henblik på et projektsamarbejde.

Efter arrangementet har du fået …

  • Indblik i hensigtsmæssige måder at tage kontakt.
  • Gode råd til forberedelse.
  • Forståelse for hvordan kontakten modtages og opfattes.