Bliv klar til en karriere indenfor kommunikation og marketing

Det går hurtigt …derude på arbejdsmarkedet. Kommunikationsfaget er i konstant udvikling, men dette arrangement ruster dig til situationen.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 16. maj 2019,  kl. 16:15 - 17:30

Sted

Aarhus, Tåsingegade bygning 1441, lokale 112

Det går hurtigt …derude på arbejdsmarkedet. Kommunikationsfaget er i konstant udvikling, men dette spændende kursus arrangeret af Kommunikation og Sprog samt Arts Karriere ruster dig til situationen.

I øjeblikket er arbejdsmarkedet i kraftig forandring. Der er god brug for kommunikatører, men det er umiddelbart ikke til at forudse, hvilke kompetencer arbejdsmarkedet efterspørger om 6 måneder og om 6 år.

Kommunikation og Sprog følger udviklingen nøje – især indenfor kommunikation, sprog og marketing – og Karrierekonsulent Ask Lehrmann deler veloplagt ud af den viden.

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET ...

- indblik i hvilke kompetencer som er særligt eftertragtede på arbejdsmarkedet lige nu

- indblik i hvilke arbejdsopgaver kommunikatører typisk udfører

- viden om hvilke kompetencer, det tyder på der bliver efterspørgsel på i nærmeste fremtid - hvordan du selv bør researche og forberede dig til, at du bliver færdig med din uddannelse

- inspiration til hvordan du stille og roligt kan bruge resten af din studietid til at blive arbejdsparat.

Sidst men bestemt ikke mindst, får du Kommunikation og Sprogs karriereteams tips til kompetenceafklaring og vinkling af din profil samt vores vigtigste anbefalinger til at komme godt fra start i arbejdslivet. Det vil også være muligt at tale med Ask Lehrmann og studenterkoordinator Ida Hertz efter oplægget.

// TILMELDING