ChatGPT - hvordan kan du bruge det mens du studerer?

Dyk ned i den revolutionerende verden af kunstig intelligens og oplev, hvordan du kan berige din tankeproces med ChatGPT - en nyskabende teknologisk innovation fra OpenAI.  

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 27. september 2023,  kl. 16:15 - 18:15

Sted

Online

ChatGPT er ikke bare en chatbot - det er en intelligent sparringspartner og en idégenerator med uanede potentialer. Det er et værktøj, der kan hjælpe dig med at løse komplekse problemer, fremme kreativitet og optimere dine opgaver på hidtil usete måder. 

Denne Online workshop bliver afholdt af, Fredi Falk Vogelius, en passioneret teknologientusiast fra DM MA, som har udforsket ChatGPT siden dets lancering. Fredi er klar til at dele sin dybdegående viden og praktiske erfaringer med dig, så du får mest muligt ud af denne banebrydende teknologi. I denne Online workshop vil du lære at "rammesætte" ChatGPT for at få de mest værdifulde, tankevækkende og effektive svar. Du vil opleve, hvordan denne AI kan hjælpe med at afdække nye idéer, løse problemer og styrke din evne til at træffe informerede beslutninger. 

Denne workshop er designet så den passer til studerende, der er nysgerrige efter at udnytte kraften i AI. Det er for dem, der ønsker at være på forkant med den teknologiske udvikling og bruge den til at forme deres professionelle og personlige liv. Kom og oplev, hvordan du kan integrere ChatGPT i din dagligdag og opdag, hvordan den kan hjælpe dig med at nå nye højder. Fordi i den digitale tidsalder handler det ikke kun om at holde trit - det handler om at være på forkant.