CV med gennemslagskraft

Et præcist og overskueligt CV er en forudsætning for en succesfuld jobsøgning. Deltag i dette arrangement, hvis du ønsker at få viden om og konkrete værktøjer til at udarbejde et struktureret CV med gennemslagskraft.

23.08.2017 | Arts Karriere

Dato tir 19 sep
Tid 15:15 17:00
Sted Aarhus, Nobelparken, Nobelsalen, byg. 1485, lok. 123

Et præcist og overskueligt CV er en forudsætning for en succesfuld jobsøgning. Deltag i dette arrangement, hvis du ønsker at få viden om og konkrete værktøjer til at udarbejde et struktureret CV med gennemslagskraft. Du får en times oplæg fra Arts Karriere, der vil give dig viden om formålet med et CV, indblik i hvad et godt CV skal indeholde og viden om, hvad arbejdsgiverne fokuserer på i et CV. Du får også eksempler på, hvordan et CV kan stilles grafisk op, og hvordan kompetencer og styrker kan formidles. Oplægsholderen vil give sine bedste råd til dig, og efterfølgende er der mulighed for at få sparring på dit CV.

  • kl.15:15 - 16:15: Oplæg ved Arts Karriere
  • kl.16:15 - 17:00: Mulighed for sparring på medbragt CV

Vi glæder os til at dig!


// ARRANGEMENTET ER FOR DIG, DER… //

Er bachelor- eller kandidatstuderende fra Arts og ønsker viden om, hvordan man udarbejder et stærkt CV, som er overskueligt og har gennemslagskraft hos arbejdsgiverne. 

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET… //

  • Konkret viden om, hvad der er vigtigt for at skrive et stærkt og målrettet CV
  • Viden om, hvad en kommende arbejdsgiver kigger efter
  • Indblik i hvordan du opstiller et CV og udvælger indhold samt tips til, hvordan du formidler dine kompetencer i dit CV

 

 


// TILMELD DIG HER //

Arts, studerende.au.dk, Career forside, Forside
319426 / i40