Dimittend-dag

Dato tor 08 jun
Tid 10:00 15:00
Sted Aarhus, Nobelparken, byg. 1485, lok. 123

Vil du klædes godt på til at komme i gang med din jobsøgning og have viden om det arbejdsmarked, der venter dig som nyuddannet? Så kom til dette arrangement skræddersyet til dig, der dimitterer fra Arts. Til arrangementet har du mulighed for at høre om jobsøgning, lønforhandling, netværk og tilgængelige ressourcer hos A-kasse og jobcenter. Desuden byder dagen på inspirationsoplæg og gode råd fra alumner og virksomheder. Frokosten vil stå i networkingens tegn.

Mød op – bliv inspireret og kom godt afsted til arbejdsmarkedet anno 2017.

Program:

• 10:00 - 10:10: Velkomst, kaffe og introduktion til dagen
  • 10:10 - 10:45: Fra studerende til nyuddannet – en ny livsfase begynder, oplæg ved Dennis Nørmark
  • 10:45 - 10:55: Fordelingspause
  • 10:55 - 11:40: Oplægsrunde 1:
  • OPLÆG A: En alternativ vej til jobbet – uopfordret ansøgning og brug af netværk
  • OPLÆG B: Dine ressourcer hos A-kasse og jobcentret – hvad møder du hvor som nyuddannet, og hvordan får du størst udbytte af de tilbudte ressourcer?
  • 11:40 - 11:50: Optankning af kaffe og fordeling til næste oplæg
  • 11:50 - 12:35: Oplægsrunde 2:
  • OPLÆG C: Den gode ansøgning og det målrettede CV
  • OPLÆG D: Lønforhandling – hvad er en lønforhandling, hvordan griber man den an, og hvad er lønsatserne?
  • 12:35 - 13:15: Netværks-frokost
  • 13:15 - 13:45: Oplæg fra 3 alumner fra Arts

• Tonya Bille Nielsen, HR og intern kommunikationskonsulent ved Stark
    • Sarah Lund Petersen, Vejleder ved Vejledning og Studieinformation ved Aarhus Universitet

• 13:45 - 13:50: Kaffepause
  • 13:50 - 14:20: Oplæg fra 2 arbejdsgivere

• Britta Lemming, HR Business Partner, Kamstrup A/S
    • Betina Holk, Konsulent, Ledelse og Organisation i Børn og Unge, Aarhus Kommune

• 14:20 - 14:40: Paneldebat
  • 14:40 - 15:00: Opsamling, tale og tak for nu

Arrangementet holdes i et samarbejde mellem Arts Karriere, Magistrenes A-kasse og Dansk Magisterforening.

//ARRANGEMENTET ER FOR DIG, DER...//

Snart er færdig eller for nyligt har dimitteret og som ønsker at komme godt i gang med jobsøgningen.

//EFTER ARRANGEMENTER HAR DU FÅET...//

• Viden om det arbejdsmarked der venter dig som nyuddannet
  • Inspiration og konkrete råd til din jobsøgning
  • Viden om CV, ansøgning, lønforhandling og netværk

// TILMELD DIG HER //

I tilmeldingen skal du være hvilke oplæg du gerne vil deltage i i oplægsrunde 1 og oplægsrunde 2. Du kan se de forskellige oplægsrunder i programmet ovenover.

Arts, Career forside, studerende.au.dk, Forside
319426 / i40