Emdrup: Projektledelse som karrierevej

Hvad vil det sige at arbejde projektorienteret? Til arrangementet får du indblik i forskellige typer af projekter, hvilke krav der stilles til projektledere og deltagere samt et overblik over almindelige projektværktøjer.

24.08.2017 | Arts Karriere

Dato tir 26 sep
Tid 15:15 17:00
Sted Emdrup, C001

Hvad vil det sige at arbejde projektorienteret? Det indgår i mange jobbeskrivelser, at man skal lede et projekt eller bidrage som deltager. Projekter er vidt forskellige, lige fra at bygge en metro til at styrke organisatorisk læring i en virksomhed. Det er en organiseringsform, man vælger, når der skal skabes forandring – ofte på tværs af mange faggrupper og ved at involvere eksterne aktører.

Til arrangementet får du indblik i forskellige typer af projekter, hvilke krav der stilles til projektledere og deltagere samt et overblik over almindelige projektværktøjer.

Der findes mange måder at være projektleder på – også uden en formel projektlederuddannelse. Vi ser på, hvordan du kan sætte dine faglige og personlige kompetencer i spil.

Karsten Lodahl Madsen og Petrine Cecilie Hanh fra hhv. Dansk Magisterforening og Magistrenes A-kasse holder oplæg og faciliterer den efterfølgende diskussion. Karsten er konsulent i Dansk Magisterforening med erfaring som projektleder i offentlige og private virksomheder. Petrine er konsulent i Magistrenes A-kasse og har mange års erfaring som karrierekonsulent for akademikere.

Vi glæder os til at se dig!


// ARRANGEMENTET ER FOR DIG, DER… //

Er studerende på DPU og er nysgerrig på projektledelse og projektarbejde som karrierevej.

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET INDSIGT I… //

  • Hvordan man arbejder med projekter i offentlige og private virksomheder
  • Hvilke typer af projekter, der findes
  • Hvilke personlige og faglige kompetencer, der kan bringes i spil som projektleder

// TILMELD DIG HER //

Arts, studerende.au.dk, Career forside, Forside
319426 / i40