Emdrup: Undervisningssektoren som karrierevej

Dette arrangement præsenterer job- og karrieremuligheder i undervisningssektoren. Det skal forstås i bred forstand, lige fra folkeskole til universitet. Undervisningssektoren handler ikke "kun" om job inden for undervisning. Vi stiller skarpt på de mange forskellige jobprofiler, krav og veje, du kan gå i din jobsøgning.

12.01.2017 | Arts Karriere

Dato tir 28 mar
Tid 14:30 16:00
Sted Emdrup, 7220-165 (D165)

Dette arrangement præsenterer job- og karrieremuligheder i undervisningssektoren. Det skal forstås i bred forstand, lige fra folkeskole til universitet. Undervisningssektoren består af mange forskellige jobs. Vi stiller skarpt på de forskellige jobprofiler, krav og hvilke veje, du kan gå i din jobsøgning.

• Undervisning: Hvad kendetegner underviserjobs i folkeskole, erhvervsakademi, professionshøjskole og lang videregående uddannelse? Hvilke muligheder er der på produktionsskoler, højskoler og aftenskoler? Underviserjobs i forbindelse med socialpædagogiske eller kulturelle tiltag.
  • Udvikling: Der er en række funktioner, der bidrager til at udvikle og koordinere undervisningsforløb. Hvad laver man egentlig som pædagogisk konsulent, udviklingskonsulent, studiechef, programleder, kvalitetskoordinator?
  • Stab: En række stabsfunktioner understøtter organisationen og dens relationer til omverdenen. Det kan være HR, kommunikation og marketing. Herudover er der jobs med fokus på fastholdelse, studievejledning, SSP, mentorordninger og praktikpladsvejledning.

Trein Møller holder oplæg og faciliterer den efterfølgende diskussion. Trein er karrierekonsulent i Dansk Magisterforening med lang erfaring bl.a. fra undervisningssektoren.

Arrangementet er tilrettelagt i samarbejde mellem Dansk Magisterforening og Arts Karriere. Vi glæder os til at dig!

// ARRANGEMENTET ER FOR DIG, DER… //

Er studerende på DPU med interesse for en karriere i undervisningssektoren. Alle bachelor- og kandidatstuderende er velkomne.

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET…  //

• Viden om forskellige jobprofiler inden for undervisningssektoren
  • Viden om de tre grene: Undervisning, udvikling og stab.
  • Specifik viden om undervisningssektoren for dig som DPU’er

// TILMELD DIG HER //