Emdrup: Virksomhedsbesøg ved en ansat der arbejder med kompetenceudvikling i en privat virksomhed

Overvejer du et job i den private sektor? Så kom med på virksomhedsbesøg hos Specialisterne og få fif og indsigt i indholdet og vejen til et job i det private.

02.04.2018 | Arts Karriere

Dato tir 29 maj
Tid 15:00 17:00
Sted Lautruphøj 1-3, A3 2750 Ballerup

Arts Karriere tager denne gang på virksomhedsbesøg hos Specialisterne. Denne gang skal vi besøge Sebastian Biltz – som arbejder som kompetenceudvikler hos den private og socialøkonomiske virksomhed Specialisterne.

At arbejde i det private er meget forskelligartet - på dette besøg får vi indsigt i arbejdet hos Specialisterne, som er en socialøkonomisk virksomhed der arbejder for at skabe jobmuligheder for mennesker med autisme og lignende udfordringer. På besøget kommer vi til at høre om Sebastians vej gennem uddannelser og jobs og hvordan han er nået til at arbejde hos Specialisterne. Desuden får du indsigt i hvordan han har bragt sine uddannelse i spil og hvad han laver hos Specialisterne.

Sebastian har en kandidat i pædagogisk sociologi fra 2015. Der er lagt op til dialog, så du kan med fordel forberede nogle spørgsmål inden.

Vi mødes kl. 15.00 på Malmparken station og taler sammen på den ca. 10-15 min. korte gåtur inden vi i fælles flok mødes med Sebastian kl. 15.30.

Det er karrierekonsulent fra Arts Karriere i Emdrup, Nanna Heinø Mortensen, som facilliterer eftermiddagen. Der er max antal deltagere på 12 – så afmeld gerne i god tid, hvis du er forhindret, så en anden af dine studiekammerater kan kommer med.

 

// ARRANGEMENTET ER FOR DIG, DER… //

  • Ønsker viden om, hvad et job som kompetenceudvikler kan være.
  • Gerne vil i dialog med en kandidat.   

 

 

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET… //

  • Inspiration og gode råd til en karrierevej i en virksomhed som Specialisterne
  • Viden om, hvad du som studerende kan gøre, for at klæde dig på til en stilling indenfor feltet.

 

// TILMELD DIG HER //

 

 

 

Arts, studerende.au.dk
319426 / i40