Humanist uden undskyldninger - karriereveje til dig, der er humanist

Hvordan kan du sætte dine værdifulde humanistiske kompetencer i spil? Mød tre humanister, som fortæller om, hvordan de skaber værdi på deres arbejdsplads.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 5. marts 2020,  kl. 15:15 - 17:15

Sted

Aarhus, Bygn. 1441, lok. 112: Auditorium 2

Du har et væld af muligheder som humanist. Men hvilke af dem skal du forfølge? Og hvordan skal du gribe det an? Kom og bliv inspireret – og få konkrete råd – til netop dét, når tre aarhusianske humanister fortæller hvordan de skaber værdi på deres arbejdsplads. Det sker den 5. marts, når DM og MA afholder Humanist uden undskyldninger.

Til arrangementet inspirerer Xenia Duffy Obel, Sebastian Bune og Sisse Karlsson til hvor du kan komme til at arbejde, hvad du kan komme til at arbejde med, og hvordan du kan sætte dine værdifulde humanistiske kompetencer i spil!

Med udgangspunkt i tre forskellige profiler vil der blive rig mulighed for at diskutere forskelle i karrierevalg- og veje og gå i dybden med både det fede og det mindre fede, når man skal finde sin egen karrierevej.

Xenia Duffy Obel
Xenia har skrevet speciale om fantasy og Harry Potter på engelskstudiet. Nu hjælper hun virksomheder til at blive bæredygtige som rådgivningschef i konsulentvirksomheden zeal. Når hun ikke gør det, bruger hun sin tid på iværksætterorganisationen TIME:ANGELS, som hun stiftede i begyndelsen af 2019. Xenia har en dyb passion for at gøre verden til et bedre sted og hjælpe iværksættere med at skabe forandring. Og hvordan er hun så kommet til at arbejde med sin passion? Kom og hør Xenia dele ud af erfaringer og råd om karrierevalg – især med fokus på rådgivning og iværksætteri.

Sebastian Bune
Sebastian Bune er cand.mag. i engelsk og nordisk sprog fra Aarhus Universitet. Allerede før specialet fik han ansættelse som årsvikar på Horsens HF & VUC. Det job beholdt han i fem år, og blev undervejs faggruppeleder for engelsklærere ved Aarhus Tech Unge. Imidlertid har han altid brændt for det gode litteraturarrangement. I 2018 så han en åbning i biblioteksverdenen, hvor de igennem de seneste fem år har haft et skærpet fokus på rekruttering af humanister. I dag er han derfor projektleder og litteraturformidler ved Silkeborg Bibliotekerne. Derudover er han også skønlitterær forfatter og ses jævnligt på en scene med en mikrofon i hånden og noget på hjerte.

Sisse Karlsson
Sisse har en BA i pædagogik og en kandidat i æstetik og kultur. Grundingredienserne i hendes jobsøgning har været proaktivitet og strategisk tænkning – sideløbende med, at hun har konkluderet, at ledighed bestemt ikke er for børn. I dag arbejder Sisse som HR- og brandingkoordinator i finansieringsbranchen, hvilket hun - helt ærligt – fortæller var en by i Rusland for hende. I HR får hun nu insider-viden til hvordan det ser ud på den anden side af bordet – og dén viden deler hun ud af til arrangementet. Hendes oplæg vil være en blanding af hendes bedste staldtips og anekdoter.

Vi glæder os til at se dig!

// TILMELDING