Humanister i Erhvervslivet: Hvad kan du som humanist?

Vil du gerne lære at sætte ord på dine humanistiske kompetencer, og lige mærke hvordan du kan sætte dem i spil i en virkelighedsnær problemstilling?

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 9. november 2022,  kl. 16:00 - 19:00

Sted

Jægergårdsgade 154c, 1.tv., 8000 Aarhus C

Humanister i Erhvervslivet har i samarbejde med Karen Lintner fra Arts Karriere og Nadia Aarøe Danielsen fra Zeal, stablet en workshop på benene, hvor DU får lov til at spotte og arbejde med DIN unikke sammensætning af kompetencer. Humanister i Erhvervslivet sørger for snacks, drikkevare, aftensmad og kreative rammer.

// HVAD ER DER PÅ PROGRAMMET?

I et oplæg af dygtige karriererådgiver Karen Lintner, bliver du klogere på, hvordan du identificerer både dine faglige, dine generelle og dine personlige kompetencer, og du får tilmed helt konkrete værktøjer til, hvordan du på egen hånd og sammen med andre kan gøre det derhjemme.

Ydermere, vil kompetente rådgiver Nadia Aarøe Danielsen fortælle om, hvordan de i Zeal arbejder med at fremtidssikre virksomheder til en bæredygtig verden, og hvordan det humanistiske verdensbillede og menneskesyn er til stede i alle arbejdsopgaver. Hun vil præsentere en virkelighedsnær problemstilling, som DU og de andre deltagere skal arbejde med, hvor I kan sætte jeres unikke kompetencepalette i spil sammen med andre.

// INFORMATION

Max 40 deltagere

Workshoppen er for alle studerende, nyuddannede og arbejdende humanister!!

Arrangementet er arrangeret af Humanister i Erhvervslivet