Virksomhedsbesøg: Danner, NGO

Få indblik i, hvad en frivilligkoordinator samt de frivillige laver i en NGO.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 27. september 2019,  kl. 13:15 - 15:00

Sted

Emdrup, Danner, Nansensgade 1, 1366 København K

Hvad laver en Frivilligkoordinator i en NGO og hvad laver de frivillige? Kom med på besøg. 

Det er d. 27.9.19 kl. 13.15-15.00

Vi tager på besøg hos Signe Marie Toft, som arbejder som Frivilligkoordinator i Danner. Signe har inviteret to frivillige med som vil fortælle om hvad de laver.

”Danner er en privat organisation, som arbejder for at skabe respekt, ligeværd og lige muligheder mellem kønnene og en verden fri for vold mod kvinder og børn.”

Danner består både af et Krisecenter og et Videnscenter. 

På besøget kommer vi til at få indsigt i Signes arbejde som frivilligkoordinator, i en NGO som Danner og i Signes vej fra studie- til arbejdsliv. Signe har en professionsbachelor og en overbygning fra DPU og diverse videreuddannelser og erhvervserfaringer.

På besøget vil vi også få indsigt i 2 frivilliges arbejde og hvordan et frivilligt arbejde kan bane vejen i karrieren. 

Der er lagt op til dialog, så du kan med fordel overveje et par spørgsmål inden.

Adressen er: 
Nansensgade 1, 1366 København K

Det er fredag d. 27. september og vi mødes ikke senere end kl. 13.15 på hjørnet af Nansensgade og Gyldenløvsgade inden vi i fælles flok går sammen ind og mødes med Signe kl. 13.30.  

OBS

Da der er særlige sikkerhedshensyn skal jeg et par dage inden besøget sende en mail til Signe med dit fulde navn som du skal nævne når vi skal ind. Det er vigtigt for dem at de har total oversigt over hvem vi er huset. 

Det er karrierekonsulent fra Arts Karriere i Emdrup, Nanna Heinø Mortensen, som facilliterer eftermiddagen. Nannas tlf nr er 93 50 88 92 

Der er max antal deltagere på 20.

Husk at afmelde dig samme sted du tilmeldte dig i god tid, hvis du bliver forhindret, så du gør plads til en af dine studiekammerater. 

// TILMELDING