Karriere med funktionsnedsættelse

Har du en funktionsnedsættelse, og er du nysgerrig på, hvordan livet på arbejdsmarkedet kan se ud for dig, så deltag i dette arrangement, hvor du vil få en masse relevant viden og inspiration fra både alumner, jobcenter og virksomheder.

12.01.2017 | Arts Karriere

Dato tir 25 apr
Tid 16:00 18:00
Sted Aarhus, Tåsingegade, byg. 1441, lok. 010

Har du en funktionsnedsættelse, og er du nysgerrig på, hvordan livet på arbejdsmarkedet kan se ud for dig så deltag i arrangementet ”Karriere med funktionsnedsættelse”. Arrangementet holdes af SPS og Arts Karriere, og du vil få en masse relevant viden og inspiration fra både alumner, jobcenter og virksomheder.

Program for dagen:

• 16:00: Velkommen ved Flemming Berg, SPS
  • 16:10: Maria Linnet Jessen, Aarhus Jobcenter vil fortælle om arbejdsmarkedet for dimittender med en funktionsnedsættelse, introducere tilbud og ordninger samt give dig et par karriereråd med på vejen.
  • 16:25: 2 alumner fra AU med en funktionsnedsættelse vil fortælle om deres arbejdsliv og vej til job.
  • 16:55: Kaffepause
  • 17:05: Per Jensen, Chef for HR og kommunikation, Borgmesterens afdeling i Aarhus Kommune vil tale om Aarhus Kommune som arbejdsplads og om rekruttering i et rummeligt perspektiv.
  • 17:25: Allan Sonne Johansen, afdelingsdirektør i IBM vil fortælle om ansættelse af og tilgang til medarbejdere med funktionsnedsættelse i IBM. Desuden vil Allan dele sin egen historie om et arbejdsliv med funktionsnedsættelse.
  • 17:45: Spørgerunde og paneldebat med alle oplægsholdere faciliteret af Arts Karriere.
  • 18:00: Tak for i dag

// ARRANGEMENTET ER FOR DIG, DER… //

Er studerende på Arts med funktionsnedsættelse. Interesserede studerende fra andre fakulteter er også meget velkomne.

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET…  //

• Viden om arbejdsmarkedet for personer med funktionsnedsættelse
  • Personlige fortællinger fra alumner med funktionsnedsættelse
  • Et indblik i hvordan virksomhederne forholder sig til medarbejdere med funktionsnedsættelse