Karriereveje for Globale Studier

Arrangementet giver indblik i de jobs og arbejdsopgaver, som dimittender fra Kinastudier, Japanstudier, Ruslandstudier, Indien- og Sydasienstudier og Brasilianske Studier beskæftiger sig med.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Tirsdag 18. april 2023,  kl. 16:30 - 19:30

Sted

Bygning 1441 - Lokale 113

SÅ ER KARRIEREVEJE FOR GLOBALE STUDIER TILBAGE! 

// PROGRAM 

16:30-16:35 Kort velkomst v/Studievejledningen, IHO 
16:35-16:45 Oplæg v/Arts Karriere 
16:45-17:00 Alumne 1  
17:00-17:15 Alumne 2 
17:15-17:30 Alumne 3 
17:30-17:45 Pause 
17:45-18:00 Alumne 4 
18:00-18:15 Alumne 5 
18:15-18:45 Paneldebat 
18:45-19:30 Netværkscafé 

// ER ARRANGEMENTET FOR MIG?

Hvis du er bachelorstuderende i Kinastudier, Japanstudier, Ruslandstudier, Indien- og Sydasienstudier og Brasilianske Studier eller kandidatstuderende Globale Områdestudier, så er arrangementet lige noget for dig! Dette er uanset om du er helt ny på studiet, eller om du snart er ved at være færdig - arrangementet kan give dig konkrete eksempler på, hvad du kan arbejde med efter studiet.

// HVAD HANDLER DET OM? 

Arrangementet giver indblik i de jobs og arbejdsopgaver, som dimittender fra Kinastudier, Japanstudier, Ruslandstudier, Indien- og Sydasienstudier og Brasilianske Studier beskæftiger sig med. Samtidig handler arrangementet om overgangen fra universitet til arbejdsmarked og de bekymringer og håb, der følger med det. 

Hvor ender man henne når man har en baggrund i Kinastudier, Japanstudier, Ruslandstudier, Indien- og Sydasienstudier eller Brasilianske Studier? Skal man flytte til udlandet for at finde arbejde, eller kan man også få en karriere herhjemme? Hvordan bruger man sin faglighed fra universitetet i et arbejdsliv? 
Er du mon en af dem, der har undret dig over det? Måske har dine overvejelser ikke bare vakt nysgerrighed, men også bekymring? Uanset hvad er du kommet til det rette sted; til arrangementet får du nemlig mulighed for at møde dimittender fra dit studie, og de har sat aftenen af til at fortælle dig om deres karriereveje samt at svare på alle dine spørgsmål! 

Aftenens program består først og fremmest af “alumneoplæg”, hvor tidligere studerende fra Kinastudier, Japanstudier, Ruslandstudier, Indien- og Sydasienstudier og Brasilianske Studier vil fortælle om deres individuelle veje fra studie til karriere. Bagefter er der paneldebat med alumnerne, hvor du får mulighed for at stille alle dine spørgsmål, og til sidst slutter vi af med en netværkscafé, hvor du kan tale med folk på arbejdsmarkedet med samme uddannelsesmæssige baggrund som dig. 
Vi vil løbende offentliggøre arrangementets alumner - så hold øje med eventet, og skriv den 18. april i kalenderen. Vi sørger for, at der vil være både kaffe, kage og snacks - og rigeligt af slagsen! 
Arrangementet er gratis. 

Vi glæder os til at se jer! 
Bedste hilsner, 
Studievejledningen for Globale Studier