Morgenbrief: Frivilligt arbejde og uddannelse gav mig kompetencerne til jobbet

Hør hvordan du kan bruge det at have et frivilligt arbejde til at lande dit første job.

24.08.2018 | Arts Karriere

Dato ons 24 okt
Tid 08:15 10:00
Sted Studenterhus Aarhus, Fredrik Nielsens Vej 2, Byg. 1422, 8000 Aarhus C

Kombinationen af at tage en uddannelse og have et frivilligt job ved siden af giver nogle helt særlige kompetencer. Og dem skal man selvfølgelig bruge aktivt når man er jobsøgende.

Vi har inviteret en nyuddannet i første job, en virksomhed og en konsulent til en snak om netop dette.

Program:

Kl. 08:15               Velkommen

Kl. 08:20               Præsentation af Arts Karriere og tilbud

Kl. 08:25               Præsentation af Studenterhus Aarhus og deres arbejde med frivillighed

Kl. 08:30               Oplæg v. Signe Holste der er Head of Rekruttering & Talent Attraction hos CA.

Signe vil give os et overordnet indblik i, hvad virksomheder generelt kigger efter i forbindelse med frivillige kompetencer.

Kl. 08:50               Oplæg v. Tine Mejer der er Teamlead, Udvikling Vest hos Miracle.

Hun vil give os indsigt i, hvordan de hos Miracle ser på de frivillige kompetencer.

Kl. 09:10               Inspirationsoplæg v. Nadia Grøn, Nadia Grøn, nyansat Researcher hos Mercuri Urval

Nadia har en kandidat i Oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet og så har hun været frivillig i Studenterhus Aarhus. Hun vil fortælle om motivationen for at blive frivillig, hvad hun havde fået ud af det og hvordan det frivillige arbejde har hjulpet med at lande det første job.

Kl. 09:40               Spørgsmål, netværk og small talk med hinanden og oplægsholderne.

Kl. 10:00               Tak for i dag.

Tilmeld dig her:

Arts, studerende.au.dk