Professionsuddannet akademiker

Input til hvilke styrker du har med dig i jobsøgningen som studerende med en professions BA og en akademisk KA.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Mandag 30. september 2019,  kl. 15:15 - 17:00

Sted

Aarhus, Nobelparken Bygning 1485, Lokale 123

Dette arrangement er for dig, der studerer på ARTS med en professionsbaggrund (fx lærer, sygeplejerske, pædagog, socialrådgiver eller andet), og som er nysgerrig på job- og karrieremuligheder med en akademisk kandidatgrad?

 

Med en professionsbaggrund har du en kombinations profil, hvor du kan koble din professionsbaggrund med et akademisk afsæt.

 

Hvad kan denne kombination? Hvilke kompetencer kommer du ud med som dimittend? Hvordan formidler du videre hvad din kombination kan? Det ser vi nærmere på til dette arrangement.

 

Ud over at arbejde med koblingen mellem det professionsorienterede og akademiske, vil vi også gå ind i en snak om, hvordan du jobsøgningsstrategisk kan bevæge dig mod det arbejdsmarked, du ønsker.

 

Til arrangementet møder du også Susanne Wolf Bro, der har en kandidat i Uddannelsesvidenskab og en professionsuddannelse som lærer. I dag arbejder hun som ressourceperson på Katrinebjergskolen i Aarhus. Hør om Susannes tilgang til hendes job og hvordan hun trækker på viden og kompetencer opnået i begge hendes uddannelser.

 

Arrangementet afholdes af karrierekonsulent Karen Lintner fra Arts Karriere

 

Vi glæder os til at se dig!

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET …

 

  • Input til, hvilke særlige styrker du har med både en professionsuddannelse og en akademisk baggrund i ryggen.
  • Inspiration til hvor og hvordan du finder eksempler på andre professionsuddannede akademikers jobs.

// TILMELDING