UDSAT! Webinar: Professionsuddannet akademiker

Få input til hvilke styrker du har med dig i jobsøgningen som studerende med en professionsuddannelse og en kandidat fra DPU.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 12. marts 2020,  kl. 15:15 - 17:15

Sted

Webinar

Som DPU’er med en professionsbaggrund har du en kombinations profil, hvor du kan koble din professionsbaggrund med et akademisk afsæt. 


Opdatering 12/3-2020

Gundet Aarhus Universitets seneste beslutning om at sende alle studerende og medarbejdere hjem, har vi besluttet at udsætte webinaret til et senere tidspunkt.


Opdatering 11/3.2020

Arrangementet ændres fra at være et fysisk arrangement i København til et webinar. Det betyder at DPU studerende med en professionsbaggrund i Aarhus også kan deltage.

Men det kræver tilmelding da det kun er tilmeldte, der får tilsendt linket til webinaret.

Tilmelding nederst på denne side.

Er du forhindret i at komme, så afmeld dig KLIK HER, der er begrænsede pladser og du optager en plads, der ellers kunne være gået til en af dine medstuderende.


Hvad kan denne kombination? Hvilke kompetencer kommer du ud med som dimittend? Hvordan formidler du videre hvad din kombination kan? Det ser vi nærmere på til dette arrangement. 

Ud over at arbejde med koblingen mellem det professionsorienterede og akademiske, vil vi også gå ind i en snak om, hvordan du jobsøgningsstrategisk kan bevæge dig mod det arbejdsmarked, du ønsker.

Du vil også få indsigt i tidligere DPU´eres forskellige jobs og hvor du kan finde disse eksempler, så du kan lade dig inspirere.

Arrangementet består af oplæg og øvelser. 

// Efter arrangementet har du fået...

  • input til, hvilke særlige styrker du har med både en professionsuddannelse og en akademisk baggrund i ryggen
  • eksempler på hvor andre med en professionsuddannelse og en akademisk overbygning arbejder

Arrangementet afholdes af en karrierekonsulent fra Arts Karriere.

Vi glæder os til at se dig!

// TILMELDING