Skriv speciale med en virksomhed

Overvejer du at skrive dit speciale i samarbejde med en virksomhed? Kom til dette arrangement og få viden om, hvordan du finder en samarbejdspartner, skaber kontakt og griber samarbejdsprocessen an. Hent desuden inspiration til din egen proces gennem oplæg fra en nuværende og en tidligere specialestuderendes og hør en virksomhed fortælle om deres perspektiver på specialesamarbejde.

25.01.2018 | Arts Karriere

Dato tir 17 apr
Tid 15:15 17:15
Sted Aarhus, Tåsingegade, byg. 1441, lok. 112

Deltag og få inspiration til at skrive speciale i samarbejde med en virksomhed. Karrierekonsulent Anne Louise Møller Lauritzen fra Arts Karriere vil give dig et indblik i, hvorfor og hvordan specialesamarbejde kan være værdifuldt for dig som specialestuderende og som kommende jobsøger. 

Desuden vil vi arbejde med, hvordan du kan identificere en virksomhed, etablere kontakt med virksomheden og gribe samarbejdsprocessen an.

Til arrangementer kigger også både en nuværende og en tidligere studerende fra Arts forbi for at dele deres erfaringer med specialesamarbejde. Hør dem bl.a. fortælle om, hvordan de kom igang og hvilken værdi samarbejdet har for fremadrettet jobsøgning. Endelig får vi besøg af en virksomhed, der vil fortælle om deres perspektiv og tilgang til specialesamarbejde. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne undervejs og efter arrangementet.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Studievejledningen. Vi glæder os til at se dig!

// ARRANGEMENTET ER FOR DIG, DER… //

Skal i gang med at skrive speciale i foråret 2019 eller efteråret i 2018. Øvrige kandidatstuderende på Arts er også velkomne.

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET… //

  • Inspiration og gode råd til specialesamarbejde med en virksomhed
  • Viden om, hvordan du kan gribe et specialesamarbejde an med en virksomhed
  • Kendskab til, hvorfor specialesamarbejde kan være fordelagtigt i forhold til din jobsøgning som nyuddannet

// TILMELD DIG HER //

Arts, studerende.au.dk
319426 / i40