Vil du arbejde med undervisning eller vejledning som DPU'er?

Til dette arrangement dykker vi ned i både vejlednings- og undervisningsrollen, og hvordan du som DPU’er har forudsætningerne for at udfylde netop dem.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 30. marts 2022,  kl. 15:15 - 17:00

Sted

Emdrup, Lokale D170 og online via Zoom

Kom med til arrangement hvor DM og MA skaber rammen for at udforske hvordan du kan blive vejleder eller underviser som DPU’er. 

Hvordan finder du ud af, hvordan din profil kan passe ind på arbejdsmarkedet? Og hvordan får du solgt din kombination af kompetencer bedst muligt til din fremtidige arbejdsplads? Til dette arrangement dykker vi ned i både vejlednings- og undervisningsrollen, og hvordan du som DPU’er har forudsætningerne for at udfylde netop dem. 

Vi starter arrangementet med et indblik i, hvordan arbejdsmarkedet kan se ud for DPU’ere. Herefter dykker vi ned i, hvor man kan arbejde med vejledning og hvor DPU-kandidater har fundet underviserjobs. Vi har herudover inviteret tre DPU’ere, som i dag arbejder med netop det, til at fortælle om deres egne erfaringer. De vil fortælle om hvordan de landede deres stillinger og hvordan deres arbejdsdag ser ud. Og så vil de selvfølgelig svare på de spørgsmål, som du brænder inde med.  

// De tre oplægsholdere er: 

  • Jakob Vester-Tidemann, Leder for Vejledning og Rådgivning i Center for Børn og Læring i Lejre Kommune 
  • Ann-Kathrine Fey-Hansen, Vejleder på Flexuddannelsen hos Glad Fonden 
  • Thorbjørn Wejdling, Underviser på læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole

Arrangementet vil foregå på campus i Emdrup, men der vil være mulighed for at tilgå livestreaming over zoom, hvis du ikke har mulighed for at være med fysisk. Du vælger om du vil deltage fysisk eller online, når du tilmelder dig.

Vi serverer en kop kaffe og noget sødt i forbindelse med det fysiske arrangement. 

Vi glæder os til at se jer til et inspirerende og lærerigt arrangement om mulighederne som underviser og vejleder som DPU’er.