Virksomhedsbesøg: Mercuri Urval

Få indsigt i Mercuri Urval som virksomhed og arbejdsplads samt få viden omkring, hvad en chefkonsulent inden for HR laver.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 22. november 2019,  kl. 13:15 - 15:00

Sted

Emdrup, Hans Bekkevolds Alle 7, 2900 Hellerup (Tuborg havn)

Hvad laver en chefkonsulent indenfor HR hos Mercuri Urval?

Det er fredag d. 22.11.19 kl. 13.15-15.00

Kom med på besøg hos chefkonsulent Danny Bukh Almstrup, som arbejder indenfor HR med talentudvikling, kompetenceudvikling, ledelsessparring og rekruttering hos Mercuri Urval.

”Mercuri Urval er en førende, global virksomhed inden for Executive Search, professionel rekruttering og talentudvikling.”

På besøget kan du få indblik i Mercuri Urval som virksomhed og arbejdsplads og du kan få indsigt i hvordan Dannys arbejdsliv har formet sig og hvordan han arbejder. Du kan også få indsigt i hvad en virksomhed som Mercuri Urval vægter når de selv ansætter.

Der er sat tid af til dialog, så du kan med fordel indstille dig på at deltage i dialogen med dine spørgsmål.

Det er fredag d. 22.11.19 og vi mødes ikke senere end kl 13.15 ved indgangen Hans Bekkevolds Alle 7, 2900 Hellerup (Tuborg havn) inden vi i fælles flok mødes med Danny kl. 13.30.

Det er karrierekonsulent fra Arts Karriere i Emdrup, Nanna Heinø Mortensen, som facilliterer eftermiddagen. Nannas tlf nr er: 93 50 88 92

Husk at afmelde dig samme sted du tilmeldte dig i god tid, hvis du bliver forhindret, så du gør plads til en af dine studiekammerater.

Vi glæder os til at se dig!

//TILMELDING