02.01.2019 | Studerende, Arts

Bliv bedre til akademisk skrivning og læsning med StuDIY

Som studerende på Arts kan du i foråret 2019 deltage i en række korte kurser med fokus på studiekompetencer, herunder akademisk læsning og skrivning. Kurserne afholdes i Aarhus, men et lignende tilbud findes på Campus Emdrup.

18.12.2018 | Studerende

Dekanens julehilsen 2018

Dekan Johnny Laursen ser tilbage på 2018 og ønsker alle studerende og medarbejdere på Arts en glædelig jul.

05.12.2018 | Studerende

Gratis Skype for Business til studerende

Sidder du i Sevilla eller San Diego og skal holde møde med din vejleder? Eller har din studiegruppe brug for at holde møder online? AU-studerende kan nu gratis bruge Skype for Business.

20.11.2018 | Studerende

Engelsksproget dimensionering og småfagsbevillinger

I den seneste tid har vi afventet resultatet af dimensioneringen af de engelsksprogede uddannelser og forhandlingerne i småfagsudvalget. Der har helt naturligt været en stor interesse for begge dele, fordi de ville kunne få stor betydning for fakultetets faglige udvikling.

14.11.2018 | Medarbejdere, Studerende

I Nobelparken må du ryge i de grønne cirkler

Nobelparken har fået afmærkede rygeområder. Det betyder at medarbejdere, studerende og besøgende fremover skal benytte de optegnede grønne cirkler med askebægere, når de vil ryge i området omkring Nobelparken.

Cordelia M. H. Johnston (Foto: Cecilie Horup Hansen)

05.11.2018 | Studerende

Engagement der smitter

Lagde du også mærke til, at der var lidt flere mennesker på gangene end normalt i uge 43? Det var fordi Arts tog imod flere hundrede studiepraktikanter fra landets ungdomsuddannelser, der besøgte fakultetet for at få en forsmag på livet som studerende på Aarhus Universitet. Så mange gæster kan man ikke have på besøg uden gode værter – en af dem…

Foto: Colourbox

02.11.2018 | Studerende

Is anyBUDDY out there?

Har du lyst til at hjælpe de nye udvekslingsstuderende med at falde godt til i Aarhus? Alt imens du forbedrer dine sprogkundskaber og laver rigtig hyggeligt frivilligt arbejde? Så mangler vi dig som Buddy i foråret 2019!

29.10.2018 | Studerende

Flere studerende kickstarter karrieren på deres kandidat

Hvad er vejen til det første fuldtidsarbejde efter endt studie? Mange af de studerende på Digital Design og Informationsvidenskab skaber kontakt til arbejdsmarkedet under studierne, og får derved ofte anvist en retning for deres karriere. Her er en af historierne.

17.10.2018 | Studerende

Skal du undervise?

Hvis du skal være instruktor på Arts kan du komme på Pædagogisk Grundkursus for Instruktorer. Kurset består af 7 studieaktivitetstimer fordelt på 3 kursusgange, samt online-aktiviteter, 2 timer. Tilmelding senest 23. januar 2019, kl. 8:00.

03.10.2018 | Studerende

Silkeborg-virksomhed fik unik idé af AU-studerende

200 studerende fra AU hjalp tirsdag 2. oktober virksomheder i Silkeborg med at finde løsninger på problemer fra virkelighedens verden. Vinderteamet havde udviklet et forslag til, hvordan virksomheden SVM Automatik kan præsentere sig selv og deres produkt på en helt ny måde på messer rundt om i verden.

Viser resultater 1 til 10 ud af 270

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste