Byt studiebøgerne ud med en praktikplads og få omsat teori til praksis.

02.06.2017 | Studerende

Få relevant erhvervserfaring på dit CV

Det lyder næsten for godt til at være sandt – få stillet en gratis bolig til rådighed, få relevant erhvervserfaring på dit CV og forbedr dermed din chance for at få fast job efter endt uddannelse

30.05.2017 | Arts, Studerende, Kursus, Workshop

Skal du undervise i efteråret 2017?

kan du komme på Pædagogisk Grundkursus for Instruktorer. Kurset er henvendt til instruktorer, hvis ansættelse er under Arts, Aarhus Universitet. Kurset består af 7 studieaktivitetstimer fordelt på 3 kursusgange, samt online-aktiviteter, 2 timer. Tilmeldingsfrist: senest 20/8-2017.

Olivia Bondu, studerende på litteraturhistorie (4. semester), fremviser gruppens projekt om regn.
Mexicanske og danske ritualer omkring død.
Et sammenligningsspil med litterære værker.

08.05.2017 | Studerende

Studerende formidler magisk realisme med leg og papmaché

Torsdag den 4. maj kunne man møde litteratur på en anderledes måde, da bachelorstuderende fra litteraturhistorie fremviste deres projekter i Kasernens foyer.

28.04.2017 | Studerende

Kom til specialemøde om "Aarhus 2017"

Specialestuderende fra en række forskellige uddannelser arbejder i øjeblikket med projekter, der omhandler "Aarhus 2017". Kom og få et indblik i de nyeste resultater her fra og i samarbejdet mellem rethinkIMPACTS 2017 og specialestuderende.

19.04.2017 | Studerende

Frivillige dataindsamlere til Aarhus 2017 søges

Har du lyst til at få praktisk erfaring med indsamling af kvantitative data ved kulturevents? Så skal du melde dig som frivillig dataindsamler hos rethinkIMPACTS 2017.

06.04.2017 | Studerende

Jobsøgning - nu med portfolio

Med en portfolio i din jobsøgning kan du vise, hvordan du tænker, og hvilken værdi du skaber. Det var et af hovedbudskaberne, da to medarbejdere fra Designit afholdte en workshop om, hvordan man kan opbygge sin egen portfolio.

06.04.2017 | Forskning, Studerende

MØD AU-FORSKERE TIL INTERNET WEEK DENMARK

Internet Week Denmark er en ugelang festival, der fejrer internettets betydning for innovation, vækst og almindelige menneskers hverdag. En række AU-forskere deltager i festivalen med mange relevante oplæg for studerende.

31.03.2017 | Studerende

Høj trivsel blandt AU-studerende med plads til forbedring

Høj tilfredshed med studiet, stærkt fagligt engagement og en historisk stor tilfredshed med det fysiske studiemiljø. Det er nogle af de positive resultater i en bred undersøgelse af studiemiljøet blandt AU-studerende. Stress og ønske om mere feedback er fortsat en udfordring.

23.03.2017 | Studerende

Vil du være vært ved FIRST LEGO League?

Den internationale robotkonkurrence for børn og unge finder i år sted i Aarhus med deltagere fra 60 lande. Som frivillig vært kan du være med til at skabe rammerne for et godt arrangement.

23.03.2017 | Studerende

Har du været på studieophold I udlandet?

Hvordan var din oplevelse af credit transfer-processen? Et spørgeskema skal undersøge og forbedre processen for udvekslingsstuderende.

Viser resultater 1 til 10 ud af 233

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste