17.09.2018 | Studerende

Hvordan vil du indrette fremtidens universitet? Få inspiration på tre gå-hjem-møder

Alle medarbejdere og studerende er inviteret til en række gå-hjem-møder, som vil give inspiration til, hvordan fremtidens undervisnings- og studiemiljøer på AU kunne se ud. Hvordan sikrer vi, at undervisning, forskning, studiemiljø mv. får så gode rammer som muligt? Kom og bliv inspireret af oplægsholdernes erfaringer med, hvordan vi skaber…

07.09.2018 | Studerende

Mød fire nye studerende på Arts

Sommerferien er slut, og det betyder nye studerende. Vi har mødt fire nye studerende i deres rusuge på Arts og spurgt dem om, hvad de har glædet sig til ved studiestart, hvorfor de har valgt deres studie og hvad de vil bruge deres uddannelse til i fremtiden.

To orange strandstole er det første, man møder, når man træder ind i udstillingen.
Wunderbaum, spillekort, terninger og bamser er noget af det, man kan finde i førerhuset på en lastbil.
I tasker og kufferter kan man finde ting, som børn af skilsmisseforældre har med sig, når de flytter mellem deres forældre.

27.08.2018 | Studerende

Studerende giver anderledes bud på nomader

Hvad har livet som kolonihaveejer, skilsmissebarn, asylansøger og lastbilchauffør til fælles med de klassiske nomader, der vandrer fra sted til sted? Det kan man gå på opdagelse i på Moesgård Museum, hvor 72 antropologistuderende fra Aarhus Universitet præsenterer seks anderledes vinkler på nomadelivet.

08.08.2018 | Studerende

Bliv bedre til akademisk skrivning og læsning med StuDIY

Som studerende på Arts kan du i efteråret deltage i en række korte kurser med fokus på studiekompetencer, herunder akademisk læsning og skrivning. Kurserne afholdes i Aarhus, men et lignende tilbud findes på Campus Emdrup.

23.05.2018 | Studerende

Skal du undervise?

Hvis du skal være instruktor på Arts kan du komme på Pædagogisk Grundkursus for Instruktorer. Kurset består af 7 studieaktivitetstimer fordelt på 3 kursusgange, samt online-aktiviteter, 2 timer. Tilmelding senest 17. august 2018.

23.04.2018 | Studerende

Kom til stormøde om planerne for AU’s fysiske udvikling

Se hele invitationen til stormødet, som afholdes i Aulaen 2. maj.

10.04.2018 | Studerende

Få hjælp til skriveprocessen i ny, anderledes opgaveskrivningsbog

Bogen ”Skriv Og Skriv” af Stine Heger og Helle Hvass fra CUDiM bygger på skrivevejledning af flere end 1000 studerende, og er fyldt med konkrete forslag og øvelser, som guider dig igennem skriveprocessen.

04.04.2018 | Studerende

Kollegium 1 på Parkkollegierne åbnet for udlejning

Parkkollegierne er i gang med at renovere Kollegium 1, der forventes færdiggjort til ibrugtagning i maj 2018.

21.02.2018 | Studerende

Vil du være bedre til at studere?

Et StuDIY-kursus kan gøre dig bedre til at formulere dig akademisk, skabe en røde tråd i dine opgaver og læse og forstå pensum i dybden.

09.02.2018 | Studerende

Fra mandag d. 12. februar bliver vejene i Universitetsparken til cykelgader

Aarhus Kommune og AU vil øge sikkerheden for cyklisterne i Universitetsparken. Derfor bliver vejene nu til cykelgader. Bilkørsel er stadig tilladt i parken, men bilisterne skal fremover tilpasse sig cyklisternes hastighed.

Viser resultater 1 til 10 ud af 261

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste