Nyheder

19.04.2017 | Studerende

Frivillige dataindsamlere til Aarhus 2017 søges

Har du lyst til at få praktisk erfaring med indsamling af kvantitative data ved kulturevents? Så skal du melde dig som frivillig dataindsamler hos rethinkIMPACTS 2017.

06.04.2017 | Studerende

Jobsøgning - nu med portfolio

Med en portfolio i din jobsøgning kan du vise, hvordan du tænker, og hvilken værdi du skaber. Det var et af hovedbudskaberne, da to medarbejdere fra Designit afholdte en workshop om, hvordan man kan opbygge sin egen portfolio.

06.04.2017 | Forskning, Studerende

MØD AU-FORSKERE TIL INTERNET WEEK DENMARK

Internet Week Denmark er en ugelang festival, der fejrer internettets betydning for innovation, vækst og almindelige menneskers hverdag. En række AU-forskere deltager i festivalen med mange relevante oplæg for studerende.

31.03.2017 | Studerende

Høj trivsel blandt AU-studerende med plads til forbedring

Høj tilfredshed med studiet, stærkt fagligt engagement og en historisk stor tilfredshed med det fysiske studiemiljø. Det er nogle af de positive resultater i en bred undersøgelse af studiemiljøet blandt AU-studerende. Stress og ønske om mere feedback er fortsat en udfordring.

23.03.2017 | Studerende

Vil du være vært ved FIRST LEGO League?

Den internationale robotkonkurrence for børn og unge finder i år sted i Aarhus med deltagere fra 60 lande. Som frivillig vært kan du være med til at skabe rammerne for et godt arrangement.

23.03.2017 | Studerende

Har du været på studieophold I udlandet?

Hvordan var din oplevelse af credit transfer-processen? Et spørgeskema skal undersøge og forbedre processen for udvekslingsstuderende.

Fotot: InnovateFood

02.03.2017 | Studerende

Kan du løse fødevarebranchens udfordringer?

En ny case competition, InnovateFood Challenge, efterlyser 60 talentfulde, danske og internationale, studerende som vil hjælpe danske fødevaregiganter med at finde nye veje til sundere mad.

22.02.2017 | Studerende

Fuld fart på erhvervssamarbejdet på Arts

It-virksomheden Systematic har en stand. Det samme har mediebureauet Carat og 20 andre virksomheder, når Arts Karriere slår dørene op til CompanyDATING på Arts den 2. marts med det formål at få studerende og virksomheder tættere på hinanden.

Cand.theol. Hannah Mogensen

07.02.2017 | Priser, Studerende

Ny viden om ”ansigtet” i Det Gamle Testamente giver specialepris

Cand.theol. Hannah Mogensen har modtaget Collegium Biblicums specialepris for sin afhandling om ”ansigtets” betydning i Det Gamle Testamente.

07.02.2017 | Studerende

At springe ud af skabet

Steffen Lund Skov Madsen er 27 år og nyuddannet cand.mag. i lingvistik og retorik. Han har skrevet speciale om emnet at ”springe ud” som homoseksuel. I specialet viser han, hvor skabet i virkeligheden skal stå, når vi taler om seksuel identitet.

Viser resultater 1 til 10 ud af 231

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste