22.05.2019 | Studerende

Is there anyBUDDY out there?

Buddyprogrammet på Faculty of Arts søger netop nu frivillige til efterårssemestret 2019! Så hvis du har lyst til at hjælpe de nye internationale studerende med at føle sig velkomne i Aarhus, bidrage til at de får en tryg studiestart og deltage mere aktivt i studiemiljøet på AU, så læs videre her.

02.05.2019 | Studerende

Studerende arbejder frivilligt med at udvikle vejledningsaktiviteter

Vejledning og Studieinformation (VEST) på Arts og Arts Karriere har sammen nedsat tre paneler af studerende, som skal give inspiration til udvikling af studie- og karrierevejledningsaktiviteter.

29.04.2019 | Studerende

Vil du være underviser på det rullende universitet?

Lige nu kan du søge job som studenterunderviser på Det rullende Universitet, hvor du får mulighed for at undervise gymnasieelever og give dem et indblik i livet som universitetsstuderende.

04.03.2019 | Studerende, Arts

Bliv bedre til akademisk skrivning og læsning med StuDIY

Som studerende på Arts kan du i foråret 2019 deltage i en række korte kurser med fokus på studiekompetencer, herunder akademisk læsning og skrivning. Kurserne afholdes i Aarhus, men et lignende tilbud findes på Campus Emdrup. Husk tilmelding.

05.02.2019 | Studerende

GDPR: Sådan overholder du reglerne, når du bruger andres personoplysninger i opgaver

Hvis du indsamler andres personoplysninger til brug i en opgave, skal du overholde persondatareglerne. Der er hjælp og vejledning at hente på et nyt website til studerende.

31.01.2019 | Studerende

Seminar: Hvordan skaber vi et mere bæredygtigt AU?

Vil du være med til at udvikle konkrete bæredygtige tiltag på AU? Så kom til bæredygtighedsseminar den 21. marts. Dagen vil byde på inspirationsoplæg, en kort præsentation af konkrete bæredygtige løsninger, som vi allerede arbejder med på AU samt idégenerering for flere bæredygtige løsninger. Alle interesserede medarbejdere og studerende er…

23.01.2019 | Studerende

Studerende har designet nye skraldespande til Føtex

En gruppe Arts-studerendes ide til, hvordan man får flere til at bruge skraldespandene hos Føtex i Silkeborg, er nu blevet til virkelighed.

18.12.2018 | Studerende

Dekanens julehilsen 2018

Dekan Johnny Laursen ser tilbage på 2018 og ønsker alle studerende og medarbejdere på Arts en glædelig jul.

05.12.2018 | Studerende

Gratis Skype for Business til studerende

Sidder du i Sevilla eller San Diego og skal holde møde med din vejleder? Eller har din studiegruppe brug for at holde møder online? AU-studerende kan nu gratis bruge Skype for Business.

20.11.2018 | Studerende

Engelsksproget dimensionering og småfagsbevillinger

I den seneste tid har vi afventet resultatet af dimensioneringen af de engelsksprogede uddannelser og forhandlingerne i småfagsudvalget. Der har helt naturligt været en stor interesse for begge dele, fordi de ville kunne få stor betydning for fakultetets faglige udvikling.

Viser resultater 1 til 10 ud af 276

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste