12.09.2017 | Studerende

Lukkedage i efteråret og julen

Studiecenter Arts, AU's vejleningscenter, SU-kontoret og Specialpædagogisk Støtte (SPS) holder lukket i efterårsferien og mellem jul og nytår.

07.09.2017 | Studerende

International semester start

International students have come from all over the world to study at the Faculty of Arts. You can meet some of them here!

06.09.2017 | Studerende

Informationsmøde om ph.d.-uddannelse ved DPU

Fredag den 8. september har du mulighed for at få mere at vide om mulighederne for ph.d.-uddannelse på DPU - både i Aarhus og i Emdrup

Studiestart hænger uløseligt sammen med navneleg i Universitetsparken.

04.09.2017 | Studerende

Willkommen! Bienvenue! Welcome!

Og Bienvenido til de spanskstuderende. Kreative tutorer tager i disse dage godt imod de nye studerende på Arts. Det sker med blandt andet orienteringsløb, filmaftner og rundvisninger i byen. Vi var med, da de nye sprogstuderende holdt rusuge.

Studerende fra Æstetik og Kultur lavede en workshop i forbindelse med DemokratiStafetten med elever fra Odder Produktionsskole. Eleverne blev sendt i byen for at tage billeder af ting og steder, som de forbandt med demokrati. Café Retro er et værested for unge, hvor de føler, de bliver hørt og har medbestemmelse. Caféen har blandt andet ladet de unge lave graffiti i baggården.
Bruger Ringkøbing-Skjern Kommune for mange penge på skulpturer? Sådan lød en af diskussionerne, da studerende fra Æstetik og Kultur var rundt på seks biblioteker i regionen for at tale om demokrati i bybilledet.
To piger fra VUC i Skjern tog billeder af deres tatoveringer, fordi demokrati for dem også handlede om, at turde ytre sig ved at vise retten til at se ud som man vil.
Nogle af de lidt ældre elever fra VUC i Skjern tog billeder af hjemmeplejen. De oplevede, at de skulle hjælpe deres bedsteforældre rigtig meget med nogle basale ting, fordi der var nogle politiske regler for, hvad sygehjælpere måtte hjælpe med, og hvor meget tid der var til rådighed.

31.08.2017 | Studerende

Om unge og demokrati - og lidt om columbusæg

Adjunkt Jan Løhmann Stephensen tog sammen med et hold studerende fra Æstetik og Kultur i foråret på besøg hos seks skoler for at tale om demokrati med eleverne. Det kom der et undervisningsmodul ud af, et forskningsprojekt og ikke mindst nye metoder til at tale om demokrati.

30.08.2017 | Studerende

Velkomsthilsen til nye studerende på Arts

Velkomstvideo til nye studerende på Arts med info om blandt andet Studiecenter Arts, Arts IT-support, Arts Karriere.

23.08.2017 | Studerende

En hilsen til de nye studerende – de ”gamle” må gerne læse med

En lille bøn, en advarsel og et godt råd til dig, som er ny på Arts.

Bagsiden af kaffeproduktion er et af temaerne i udstillingen 'SORT'.
Udstillingen berører også mere politiserede emner, som blandt andet vores syn på hudfarve. De øvrige temaer i udstillingen er oplevelsen af blindhed, mørkeforurening, sindets mørke sider og det at være mørkeræd som barn.

21.08.2017 | Studerende

AU-studerende hælder nuancer i din sorte kaffe

I en udstilling på Moesgaard Museum prøver antropologistuderende kræfter med at formidle antropologiske resultater til den brede befolkning. Med deres udstilling trækker de nuancerne ud af farven sort.

21.08.2017 | Studerende

Adgang til biblioteket i Emdrup uden for bibliotekets åbningstid

Der er etableret en nødløsning for adgang til det døgnåbne bibliotek – indtil studerende har adgangskort, som er aktiverede.

04.08.2017 | Studerende, Arts

StuDIY - Efterår 2017

Vil du gerne blive mere skarp til akademisk formidling generelt? Så er StuDIY noget for dig. StuDIY er en sammenskrivning af ”Study” og ”Do It Yourself”. StuDIY er for studerende under Arts i Aarhus. Husk tilmelding.

Viser resultater 1 til 10 ud af 241

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste