Nyheder

14.11.2018 | Medarbejdere, Studerende

I Nobelparken må du ryge i de grønne cirkler

Nobelparken har fået afmærkede rygeområder. Det betyder at medarbejdere, studerende og besøgende fremover skal benytte de optegnede grønne cirkler med askebægere, når de vil ryge i området omkring Nobelparken.

Cordelia M. H. Johnston (Foto: Cecilie Horup Hansen)

05.11.2018 | Studerende

Engagement der smitter

Lagde du også mærke til, at der var lidt flere mennesker på gangene end normalt i uge 43? Det var fordi Arts tog imod flere hundrede studiepraktikanter fra landets ungdomsuddannelser, der besøgte fakultetet for at få en forsmag på livet som studerende på Aarhus Universitet. Så mange gæster kan man ikke have på besøg uden gode værter – en af dem…

Foto: Colourbox

02.11.2018 | Studerende

Is anyBUDDY out there?

Har du lyst til at hjælpe de nye udvekslingsstuderende med at falde godt til i Aarhus? Alt imens du forbedrer dine sprogkundskaber og laver rigtig hyggeligt frivilligt arbejde? Så mangler vi dig som Buddy i foråret 2019!

29.10.2018 | Studerende

Flere studerende kickstarter karrieren på deres kandidat

Hvad er vejen til det første fuldtidsarbejde efter endt studie? Mange af de studerende på Digital Design og Informationsvidenskab skaber kontakt til arbejdsmarkedet under studierne, og får derved ofte anvist en retning for deres karriere. Her er en af historierne.

17.10.2018 | Studerende

Skal du undervise?

Hvis du skal være instruktor på Arts kan du komme på Pædagogisk Grundkursus for Instruktorer. Kurset består af 7 studieaktivitetstimer fordelt på 3 kursusgange, samt online-aktiviteter, 2 timer. Tilmelding senest 23. januar 2019, kl. 8:00.

03.10.2018 | Studerende

Silkeborg-virksomhed fik unik idé af AU-studerende

200 studerende fra AU hjalp tirsdag 2. oktober virksomheder i Silkeborg med at finde løsninger på problemer fra virkelighedens verden. Vinderteamet havde udviklet et forslag til, hvordan virksomheden SVM Automatik kan præsentere sig selv og deres produkt på en helt ny måde på messer rundt om i verden.

17.09.2018 | Studerende

Hvordan vil du indrette fremtidens universitet? Få inspiration på tre gå-hjem-møder

Alle medarbejdere og studerende er inviteret til en række gå-hjem-møder, som vil give inspiration til, hvordan fremtidens undervisnings- og studiemiljøer på AU kunne se ud. Hvordan sikrer vi, at undervisning, forskning, studiemiljø mv. får så gode rammer som muligt? Kom og bliv inspireret af oplægsholdernes erfaringer med, hvordan vi skaber…

07.09.2018 | Studerende

Mød fire nye studerende på Arts

Sommerferien er slut, og det betyder nye studerende. Vi har mødt fire nye studerende i deres rusuge på Arts og spurgt dem om, hvad de har glædet sig til ved studiestart, hvorfor de har valgt deres studie og hvad de vil bruge deres uddannelse til i fremtiden.

To orange strandstole er det første, man møder, når man træder ind i udstillingen. 
Wunderbaum, spillekort, terninger og bamser er noget af det, man kan finde i førerhuset på en lastbil. 
I tasker og kufferter kan man finde ting, som børn af skilsmisseforældre har med sig, når de flytter mellem deres forældre.

27.08.2018 | Studerende

Studerende giver anderledes bud på nomader

Hvad har livet som kolonihaveejer, skilsmissebarn, asylansøger og lastbilchauffør til fælles med de klassiske nomader, der vandrer fra sted til sted? Det kan man gå på opdagelse i på Moesgård Museum, hvor 72 antropologistuderende fra Aarhus Universitet præsenterer seks anderledes vinkler på nomadelivet.

08.08.2018 | Studerende

Bliv bedre til akademisk skrivning og læsning med StuDIY

Som studerende på Arts kan du i efteråret deltage i en række korte kurser med fokus på studiekompetencer, herunder akademisk læsning og skrivning. Kurserne afholdes i Aarhus, men et lignende tilbud findes på Campus Emdrup.

Viser resultater 1 til 10 ud af 267

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

318312 / i40