23.03.2017 | Studerende

Vil du være vært ved FIRST LEGO League?

Den internationale robotkonkurrence for børn og unge finder i år sted i Aarhus med deltagere fra 60 lande. Som frivillig vært kan du være med til at skabe rammerne for et godt arrangement.

23.03.2017 | Studerende

Har du været på studieophold I udlandet?

Hvordan var din oplevelse af credit transfer-processen? Et spørgeskema skal undersøge og forbedre processen for udvekslingsstuderende.

Fotot: InnovateFood

02.03.2017 | Studerende

Kan du løse fødevarebranchens udfordringer?

En ny case competition, InnovateFood Challenge, efterlyser 60 talentfulde, danske og internationale, studerende som vil hjælpe danske fødevaregiganter med at finde nye veje til sundere mad.

22.02.2017 | Studerende

Fuld fart på erhvervssamarbejdet på Arts

It-virksomheden Systematic har en stand. Det samme har mediebureauet Carat og 20 andre virksomheder, når Arts Karriere slår dørene op til CompanyDATING på Arts den 2. marts med det formål at få studerende og virksomheder tættere på hinanden.

Cand.theol. Hannah Mogensen

07.02.2017 | Priser, Studerende

Ny viden om ”ansigtet” i Det Gamle Testamente giver specialepris

Cand.theol. Hannah Mogensen har modtaget Collegium Biblicums specialepris for sin afhandling om ”ansigtets” betydning i Det Gamle Testamente.

07.02.2017 | Studerende

At springe ud af skabet

Steffen Lund Skov Madsen er 27 år og nyuddannet cand.mag. i lingvistik og retorik. Han har skrevet speciale om emnet at ”springe ud” som homoseksuel. I specialet viser han, hvor skabet i virkeligheden skal stå, når vi taler om seksuel identitet.

Photo: Azra Mujacic.

31.01.2017 | Studerende

New exchange students on a treasure hunt

The new exchange students for the spring semester of 2017 had an intro day at the Faculty of Arts on Friday 27 January, with a treasure hunt, sandwiches, soft drinks and Danish liquorice

23.01.2017 | Arts, Studerende

StuDIY - Forår 2017

Vil du gerne blive mere skarp til akademisk formidling generelt? Så er StuDIY noget for dig. StuDIY er en sammenskrivning af ”Study” og ”Do It Yourself”. StuDIY er for studerende under Arts i Aarhus. Husk tilmelding.

03.01.2017 | Studerende

Hjælp os med at blive klogere på oplevelsen af Aarhus 2017

Vil du være med til at undersøge, hvordan åbningen af den Europæiske Kulturhovedstad 2017 opleves af de op mod 60.000 publikummer? Så skal du melde dig som frivillig dataindsamler hos os i rethinkIMPACTS 2017 - et unikt partnerskab mellem Aarhus 2017 og Aarhus Universitet, der varetager den forskningsbaserede evaluering af Aarhus 2017.

03.01.2017 | Arts, Studerende

Pædagogisk grundkursus for instruktorer

Kurset er henvendt til instruktorer, hvis ansættelse er under Arts, Aarhus Universitet. Kurset består af syv studieaktivitetstimer fordelt på tre kursusgange, samt online-aktiviteter, to timer. OBS: som instruktor får du IKKE ekstra timeløn for at deltage i instruktorkurset. Tilmeldingsfrist: 22/1-2017

Viser resultater 1 til 10 ud af 227