Nu får du din egen studieportal

Hvis du er studerende på Arts, får du efter sommerferien din egen studieportal – mitstudie.au.dk. Her samler vi de forskellige steder, du skal hente information om din uddannelse på én side. Og du skal kun logge ind én gang.

23.08.2017 | Lisbeth Hartmann

Mitstudie.au.dk

Når du går ind på din personlige studieportal – mitstudie.au.dk – logger du ind med dit WAYF-login. Det du plejer at bruge, når du går på fx mit.au. Og så kommer du ind på en side, hvor du får en række informationer, du ellers skulle finde forskellige steder, og en række links til systemer, du før skulle finde frem til og logge ind på. Nu har du det hele samlet under samme log-in.

Hvad er der på siden?

Du kan blandt andet se:

• Dit skema for ugen – hvis du vil se en anden uge, kan du bare bladre.
  • De tre seneste meddelelser, der ligger til dig på BlackBoard.
  • En oversigt over de kurser, du er tilmeldt.
  • Den studieordning, der gælder for dig, og et overblik over din uddannelse.

Der er direkte adgang til dine egne informationer på en række forskellige studieadministrative systemer som fx mit.au, STADS og digital eksamen og til din AU-mailkonto.

Du får vigtig information (som fx frister) fra Arts-studieportalen og links til de sider på portalen, hvor du kan finde information om undervisning, eksamen osv.

Og du kan også se det hele på din mobil eller tablet.

Hvis du har spørgsmål

• Hvis du har spørgsmål om indholdet på mitstudie, kan du kontakte Studiecenter Arts.
  • Hvis du har spørgsmål til selve siden, kan du sende dem til supporten på mitstudie@au.dk.
  • Hvis du har problemer med login og lignende, kan du henvende dig til IT-supporten på Arts

Baggrund

Studerende på AU har længe ønsket sig en bedre indgang til de systemer, hvor de skal hente informationer om deres studier. Det skulle mitstudie.au.dk gerne give dem.

Siden er i foråret 2017 blevet testet af studerende på Medievidenskab og Nordisk sprog og litteratur, og den er blevet rettet til og forbedret på baggrund af de mange både positive og kritiske tilbagemeldinger, der er kommet fra de studerende.

Til september får alle studerende på Arts mulighed for at bruge systemet, og der vil også fremover være mulighed for at komme med tilbagemeldinger på, om det virker efter hensigten – eller noget måske kunne blive (endnu) bedre.

De andre fakulteter på AU kommer med i løbet af efteråret 17 og 2018.

Uddannelse
319425 / i40