Ny mailpolitik i Arts Studier

Den 25. maj træder EU’s nye persondataforordning i kraft. For at Arts Studier kan opfylde kravene i den nye forordning, vil alle svar og henvendelser fremover blive sendt til din AU-mail (eller din e-Boks).

24.05.2018 | Lisbeth Hartmann

Som følge af at persondataforordningen træder i kraft, har Arts Studier besluttet, at vi kun kommunikerer via sikkert mailsystem. Derfor vil vi altid bruge din AU-mail, når vi henvender os til dig på e-mail eller svarer på en e-mail fra dig.
For at gøre det nemmere for både dig og os – og for at du kan få den bedst mulige beskyttelse af dine oplysninger – er det derfor vigtigt, at du altid skriver til os fra din AU-mail.

Du kan logge ind på din AU-mail her: post.au.dk

Du har mulighed for at sætte din private mailklient eller telefon til at hente mails fra din AU-mail.

Du kan også vælge at bruge mitstudie. Når du er logget på mitstudie, kan du se de mails, vi har sendt, og sende mails til os via din AU-mail.

Du vil stadig få svar på fx dispensationsansøgninger i din e-Boks. Så sørg for, at du får besked på e-mail og/eller sms, når der er post i din e-Boks.

Uddannelse
319425 / i40