Opslagstavle

Religionsvidenskab

Religionsvidenskabelige arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

Andre arrangementer

tir 04 jun
10:15-12:00 | Aarhus, bygning 1441, lokale 112
Oplæg om mundtlig eksamen på DPU (synopsis) – DPU (Aarhus)
Få inspiration og gode råd til, hvordan du kan håndtere den mundtlige eksamen med forsvar af synopsis
tir 04 jun
10:15-12:00 | Emdrup, Lokale D 169
Oplæg om mundtlig eksamen på DPU (synopsis) - DPU (Emdrup)

Viser resultater 1 til 2 ud af 13

1 2 3 4 5 6 7 Næste

03.05.2019 | Uddannelse

Tilmelding til valgfag i E2019: Der kan være fejl i visningen af prioriteter på Studietidslinjen på mitstudie.au.dk

Hvis du skal tilmelde dig valgfag – herunder HUM/IV-fag – i efteråret 2019, skal du være opmærksom på, at der kan være fejl i visningen af dine prioriteter på Studietidslinjen på mitstudie.au.dk.

09.04.2019 | Uddannelse

Undervisnings- og eksamenstilmelding for bachelor- og kandidatstuderende 1. - 5. maj

Du bliver automatisk tilmeldt de obligatoriske fag, men husk at tjekke, om du er korrekt tilmeldt. Hvis du skal tilmeldes valgfag el. lign., eller vil ændre eller framelde, skal du gøre det senest 5. maj.

09.04.2019 | Uddannelse

Husk at ansøge om specialevejleder

For en række udannelser er der frist for ansøgning om specialevejleder den 1. maj. Fristerne for din uddannelse fremgår af siden 'Frister i forbindelse med specialet'

19.03.2019 | Uddannelse

Husk at søge optagelse på bachelortilvalg

Fristen for at søge optagelse på bachelortilvalg er 15. april. Find mere information på tilvalg.au.dk.

13.03.2019 | Uddannelse

Planlægger du at tage et kursus på et andet universitet i efteråret?

Hvis du ønsker at tage et kursus på en anden uddannelse på Aarhus Universitet eller et andet universitet i Danmark eller udlandet i efteråret, så skal du huske at søge om forhåndgodkendelse senest den 1. april.

07.03.2019 | Uddannelse

Kom foran med AU Summeruniversity. Ansøgningsfristen er 1. april

Gør som 1900 af dine medstuderende og overvej et af de 97 kurser der udbydes til dig i år.

Viser resultater 1 til 6 ud af 334

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Årshjul for RV-studerende

• Rus- og KA-introduktion i september måned
  • Semesterstartsfest i september måned
  • Ekskursion til Lübeck i oktober måned
  • Fællesfaglig dag i oktober måned
  • Ekskursion til Herning i november måned
  • Julefest i december måned
  • KA-ekskursion til København i løbet af forårssemesteret
  • Religion på Tværs i marts/april måned

Vedrørende mundtlig eksamen

UFU'et for Religionsvidenskab har besluttet følgende i forbindelse med mundtlig eksamen:

• Computer med egne noter må medbringes i forberedelseslokalet
  • Wi-Fi må ikke benyttes. Overtrædelse medfører bortvisning fra eksamen
  • Telefon må ikke medbringes i forberedelseslokalet
  • Til eksamination må noter fra forberedelsestiden medbringes. Den enkelte underviser beslutter, om studerende må medbringe eget kompendium til eksamination eller ej.

Marts 2014