Opslagstavle

Religionsvidenskab

Religionsvidenskabelige arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

Andre arrangementer

tir 20 nov
13:00-15:00 | Nobelparken, bygning 1483, lokale 454
StuDIY: Akademisk sprog
StuDIY - Akademisk sprog handler bla. om: Genrekrav til akademiske opgaver. Videnskabeligt, klart og korrekt sprog samt Metakommunikation.
tir 20 nov
15:15-17:15 | Aarhus, byg. 1441, lok. 210, Tåsingegade 3, 8000 Aarhus C
Jobsøgning: CV'et
Et præcist og overskueligt CV er en forudsætning for en succesfuld jobsøgning. Deltag i dette arrangement, hvis du ønsker at få viden om og konkrete værktøjer til at udarbejde et struktureret CV med gennemslagskraft.

Viser resultater 1 til 2 ud af 17

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

12.11.2018 | Uddannelse

Stem til universitetsvalget i dag

Brug din stemmeret og få indflydelse på hvilke kandidater, der skal sidde i dit lokale studienævn, akademiske råd, ph.d.-udvalg og i universitetets bestyrelse. Du kan stemme nu og frem til torsdag den 15. november kl. 16.00.

25.10.2018 | Uddannelse

Skal du vælge kandidatuddannelse?

Den 22. november er der kandidatdag i Aarhus. (DPU holder Åbent Hus om DPU-kandidatuddannelserne den 5. 2. i Emdrup og den 7.2. i Aarhus).

19.10.2018 | Uddannelse

Ansøgning om specialevejleder

1. november er der frist for at søge specialevejleder, hvis du er DPU-studerende og skal skrive i foråret 19 eller hvis du er studerende på IKK eller IKS og skal skrive i efteråret 19 (med enkelte undtagelser).

19.10.2018 | Uddannelse

Har du brug for en specialeplads i foråret 2019?

Skal du skrive speciale i foråret 2019, har du mulighed for at søge om en specialeplads. Fristen for at søge afhænger af, hvor på campus du ønsker en plads.

17.10.2018 | Uddannelse

Undervisnings- og eksamenstilmelding 1. - 5. november

Som bachelor- eller kandidatstuderende bliver du automatisk tilmeldt de obligatoriske fag, men husk at tjekke, om du er korrekt tilmeldt. Hvis du skal tilmeldes valgfag el. lign., eller vil ændre eller framelde, skal du gøre det senest 5. november.

11.10.2018 | Uddannelse

Universitetsvalg – få indflydelse på dit studieliv

Den 12.-15. november skal alle studerende på AU vælge repræsentanter til universitetets mange råd, nævn og udvalg. Hvis du har en studenterpolitiker i maven er det nu, du skal være klar – og ellers kan du få indflydelse ved at stemme på den kandidat, der bedst kan gøre en forskel på dit studie.

Viser resultater 1 til 6 ud af 319

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Årshjul for RV-studerende

• Rus- og KA-introduktion i september måned
  • Semesterstartsfest i september måned
  • Ekskursion til Lübeck i oktober måned
  • Fællesfaglig dag i oktober måned
  • Ekskursion til Herning i november måned
  • Julefest i december måned
  • KA-ekskursion til København i løbet af forårssemesteret
  • Religion på Tværs i marts/april måned

Vedrørende mundtlig eksamen

UFU'et for Religionsvidenskab har besluttet følgende i forbindelse med mundtlig eksamen:

• Computer med egne noter må medbringes i forberedelseslokalet
  • Wi-Fi må ikke benyttes. Overtrædelse medfører bortvisning fra eksamen
  • Telefon må ikke medbringes i forberedelseslokalet
  • Til eksamination må noter fra forberedelsestiden medbringes. Den enkelte underviser beslutter, om studerende må medbringe eget kompendium til eksamination eller ej.

Marts 2014