Opslagstavle

Religionsvidenskab

Religionsvidenskabelige arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

Andre arrangementer

tir 28 mar
10:00-11:00 | Nobelparken building 1481, room 264.
The Northern Ireland Troubles in Britain
Centre for Irish Studies Spring Seminar series 2017
tir 28 mar
14:30-16:00 | Emdrup, 7220-165 (D165)
Emdrup: Undervisningssektoren som karrierevej
Dette arrangement præsenterer job- og karrieremuligheder i undervisningssektoren. Det skal forstås i bred forstand, lige fra folkeskole til universitet. Undervisningssektoren handler ikke "kun" om job inden for undervisning. Vi stiller skarpt på de mange forskellige jobprofiler, krav og veje, du kan gå i din jobsøgning.

Viser resultater 1 til 2 ud af 36

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

17.03.2017 | Uddannelse

Infomøde om profilsemesteret

Går du på kandidatuddannelsens 2. semester på IKK eller IKS, skal du snart vælge, hvad du vil på dit profilsemester til efteråret.

23.02.2017 | Uddannelse

Husk at søge optagelse på kandidatuddannelse

Enkelte uddannelser har ansøgningsfrist den 15. marts - på de fleste er fristen 1. april. Find information om ansøgning, frister mv. på kandidat.au.dk.

13.02.2017 | Uddannelse

Forwarder du din AU-mail til din private mail?

Selv om mail-forwarding er en mulighed i din AU-mail, kan vi ikke garantere dig, at alle mails når frem. Derfor anbefaler vi, at du i stedet sætter din egen mail op til at hente AU-mails.

26.01.2017 | Uddannelse

Husk at melde dig til omprøve (reksamen)

Hvis du ikke har bestået en eksamen ved den ordinære eksamenstermin i december/januar, kan du tilmelde dig den omprøve, der ligger umiddelbart efter, dvs. i februar 2017. Vær opmærksom på, at du selv skal tilmelde dig omprøven på studieselvbetjeningen, mit.au.dk. Frister for tilmelding - klik på overskriften.

19.01.2017 | Uddannelse

Log på WAYF med dit standard-brugernavn eller dit studienummer

Fra d. 28. januar 2017 skal du logge på WAYF med dit standard-brugernavn (f.eks. au999999) eller dit studienummer.

05.01.2017 | Uddannelse

Nedbrud i Digital Eksamen

Det har ikke været muligt at uploade opgaver til Digital Eksamen torsdag eftermiddag den 5. januar pga. nedbrud i Digital Eksamen.

Viser resultater 1 til 6 ud af 260

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Årshjul for RV-studerende

• Rus- og KA-introduktion i september måned
  • Semesterstartsfest i september måned
  • Ekskursion til Lübeck i oktober måned
  • Fællesfaglig dag i oktober måned
  • Ekskursion til Herning i november måned
  • Julefest i december måned
  • KA-ekskursion til København i løbet af forårssemesteret
  • Religion på Tværs i marts/april måned

Vedrørende mundtlig eksamen

UFU'et for Religionsvidenskab har besluttet følgende i forbindelse med mundtlig eksamen:

• Computer med egne noter må medbringes i forberedelseslokalet
  • Wi-Fi må ikke benyttes. Overtrædelse medfører bortvisning fra eksamen
  • Telefon må ikke medbringes i forberedelseslokalet
  • Til eksamination må noter fra forberedelsestiden medbringes. Den enkelte underviser beslutter, om studerende må medbringe eget kompendium til eksamination eller ej.

Marts 2014