Opslagstavle

Religionsvidenskab

Religionsvidenskabelige arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

Andre arrangementer

tir 25 jun
00:00-00:00 |
VI, DYRENE // WE THE ANIMALS
Tirsdag 25. juni åbner Moesgaard Museum den årlige studenterudstilling, som er lavet af bachelorstuderende fra antropologistudiet på Aarhus Universitet.
tor 29 aug
15:00-17:00 | Jens Chr. Skous Vej 4, 8000 Aarhus C, Danmark
Arts Exchange Meet and Greet
Join our Meet and Greet event for exchange students!

Viser resultater 1 til 2 ud af 34

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

15.08.2019 | Uddannelse

Husk ansøgningsfristen til AU's udvekslingsaftaler 15. september

Planlægger du et udvekslingsophold i foråret 2020, og har du ikke allerede ansøgt om en udvekslingsaftale, er ansøgningsfristen den 15. september.

20.06.2019 | Uddannelse

Studiestart

Der er studiestartsintroduktion for nye studerende den sidste uge i august (26. - 30. august). Find programmerne for de enkelte uddannelser på studiestartssiderne.

10.06.2019 | Uddannelse

Husk, at du selv skal tilmelde dig, hvis du skal til omprøve i august

Hvis du ikke består en eksamen ved sommereksamen, kan du tilmelde dig den omprøve, der ligger umiddelbart efter - typisk i august. Du skal selv tilmelde dig omprøven. Tilmeldingsfristen og datoen for omprøven fremgår af din eksamensplan.

06.06.2019 | Uddannelse

Sommerferie i studiecentret

Studiecenter Arts har lukket for personlige og telefoniske henvendelser 4. – 31 juli. Vi besvarer mails i hele lukkeperioden, men vi foretager ikke sagsbehandling. Derfor vil der være henvendelser, som vi først kan besvare i august.

27.05.2019 | Uddannelse

Har du ikke fået plads på et bachelortilvalg? Ansøgningsfristen i 2. runde er 15. juni

Har du ikke fået plads på et bachelortilvalg i første ansøgningsrunde, har du mulighed for at ansøge i anden runde. Der er åbent for ansøgninger på en række bachelortilvalg. Ansøgningsfristen er den 15. juni 2019.

27.05.2019 | Uddannelse

Husk at søge SU til din kandidatuddannelse

Bachelor- og kandidatuddannelsen er to separate uddannelser og du skal derfor ansøge om SU til din kandidatuddannelse.

Viser resultater 1 til 6 ud af 340

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Årshjul for RV-studerende

• Rus- og KA-introduktion i september måned
  • Semesterstartsfest i september måned
  • Ekskursion til Lübeck i oktober måned
  • Fællesfaglig dag i oktober måned
  • Ekskursion til Herning i november måned
  • Julefest i december måned
  • KA-ekskursion til København i løbet af forårssemesteret
  • Religion på Tværs i marts/april måned

Vedrørende mundtlig eksamen

UFU'et for Religionsvidenskab har besluttet følgende i forbindelse med mundtlig eksamen:

• Computer med egne noter må medbringes i forberedelseslokalet
  • Wi-Fi må ikke benyttes. Overtrædelse medfører bortvisning fra eksamen
  • Telefon må ikke medbringes i forberedelseslokalet
  • Til eksamination må noter fra forberedelsestiden medbringes. Den enkelte underviser beslutter, om studerende må medbringe eget kompendium til eksamination eller ej.

Marts 2014