Opslagstavle

Religionsvidenskab

Religionsvidenskabelige arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

Andre arrangementer

man 23 okt
14:15-16:15 | The AIAS Auditorium, Building 1632, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C
AIAS Fellows' Seminar: Jessica Wiskus, AIAS Fellow
'Rhythm and Recognition: Exploring Music, Time, and the Self', by Jessica Wiskus, AIAS Fellow
tir 24 okt
13:00-15:00 | Aarhus City Hall
International Company Day
As an international student, it can be more difficult to connect with the Danish job market. International Company Day is all about international students and graduates with over 40 companies attending who are interested in hiring international student workers, interns or full-time employees.

Viser resultater 1 til 2 ud af 34

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

10.10.2017 | Uddannelse

Universitetsvalg – få indflydelse på dit studieliv

Den 13.-16. november 2017 skal studerende og videnskabelige medarbejdere på AU vælge repræsentanter til universitetets mange råd, nævn og udvalg. Hvis du har en studenterpolitiker i maven er det nu, du skal være klar – og ellers kan du få indflydelse ved at stemme på den kandidat, der bedst kan gøre en forskel på dit studie.

25.09.2017 | Uddannelse

Kandidatuddannelse sommer 2018

Hvis du skal søge optagelse til en kandidatuddannelse med start i september 2018, skal du være opmærksom på, at der er ansøgningsfrist 1. marts. (Med mindre du ikke er statsborger i et EU/EØS-land eller i Schweiz for så er det 15. januar).

18.09.2017 | Uddannelse

Ansøgning til kandidatuddannelser med vinterstart

Hvis du skal søge ind på en kandidatuddannelse, der optager studerende til vinterstart, skal du søge inden 15. oktober. (På Arts er det Arabisk, Religionsvidenskab og Østeuropastudier).

13.09.2017 | Uddannelse

Udlandsophold i tilvalgsåret?

Er du bachelorstuderende, og skal du på tilvalg i studieåret 18/19, så kan du til Studievejledningens infomøde høre mere om mulighederne for et udlandsophold som en del af tilvalget.

12.09.2017 | Uddannelse

Husk tilmelding til omprøve 15. - 28. september

Hvis du skal til omprøve i februar - fordi du har udsat dit 2. prøveforsøg eller vil bruge dit 3. forsøg - skal du tilmelde dig senest den 28. september.

07.09.2017 | Uddannelse

Ændrede prøveformer på specialer - gælder det dig?

Skal du aflevere speciale efter den 1. september 2017, skal du være opmærksom på, om din uddannelse er omfattet af studieordningsændringer.

Viser resultater 1 til 6 ud af 279

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Årshjul for RV-studerende

• Rus- og KA-introduktion i september måned
  • Semesterstartsfest i september måned
  • Ekskursion til Lübeck i oktober måned
  • Fællesfaglig dag i oktober måned
  • Ekskursion til Herning i november måned
  • Julefest i december måned
  • KA-ekskursion til København i løbet af forårssemesteret
  • Religion på Tværs i marts/april måned

Vedrørende mundtlig eksamen

UFU'et for Religionsvidenskab har besluttet følgende i forbindelse med mundtlig eksamen:

• Computer med egne noter må medbringes i forberedelseslokalet
  • Wi-Fi må ikke benyttes. Overtrædelse medfører bortvisning fra eksamen
  • Telefon må ikke medbringes i forberedelseslokalet
  • Til eksamination må noter fra forberedelsestiden medbringes. Den enkelte underviser beslutter, om studerende må medbringe eget kompendium til eksamination eller ej.

Marts 2014