Opslagstavle

Religionsvidenskab

Religionsvidenskabelige arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

Andre arrangementer

tir 25 sep
13:00-15:00 | Nobelparken, bygning 1483, lokale 344
StuDIY: Akademisk Argumentation
StuDIY - Akademisk argumentation handler bl.a. om: Toulmins argumentmodel. Argumentet som den røde tråd i hele opgaven & Argumentet i det enkelte afsnit.
tir 25 sep
15:15-17:15 | Studenterhus Aarhus, mødelokale 2. Fredrik Nielsens Vej 2, 8000 Aarhus C
How to get a Student Job in Denmark
Are You planning on finding a student job in Denmark?

Viser resultater 1 til 2 ud af 33

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

17.09.2018 | Uddannelse

Bruger du persondata?

Hvis du bruger persondata i forbindelse med eksamsopgaver eller speciale, skal du være opmærksom på, at det er dit ansvar, at persondataloven bliver overholdt.

14.09.2018 | Uddannelse

Tlmelding til omprøve i februar

Hvis du skal til omprøve i februar - fordi du har udsat dit 2. prøveforsøg eller vil bruge dit 3. forsøg - skal du tilmelde dig senest den 28. september. Se under 'Omprøve i et andet semester'.

23.08.2018 | Uddannelse

Husk ansøgningsfristen til AU's udvekslingsaftaler 15. september

Planlægger du et udvekslingsophold i foråret 2019, og har du ikke allerede ansøgt om en udvekslingsaftale, er ansøgningsfristen den 15. september. Læs mere om AU's udvekslingsaftaler og ansøgningsproceduren

20.08.2018 | Uddannelse

Er du tilmeldt til dine fag i efterårssemesteret?

Efterårssemesteret står for døren, og det er en god idé at tjekke, at du er tilmeldt de fag du skal have. Du kan se dine tilmeldinger enten på mitstudie.au.dk eller på STADS-Selvbetjening, som du kan tilgå via mit.au.dk. Er der fejl eller mangler i dine tilmeldinger, skal du rette henvendelse til Studiecenteret.

19.06.2018 | Uddannelse

Flytning af store mængder af universitetets data kan give driftsforstyrrelser

En kombination af hardware- og softwarefejl gør, at store mængder data (300 TB) skal flyttes til nye servere for at undgå tab af data. Som bruger af universitetets IT-systemer og –services kan du derfor risikere at opleve driftsforstyrrelser fra i dag tirsdag den 19. juni og et par uger frem.

13.06.2018 | Uddannelse

Tilmelding til omprøve

Hvis du ikke består din eksamen ved den ordinære prøve og skal til omprøve i samme semester, skal du være opmærksom på tilmeldingsfristen. Du finder fristen for tilmelding i din eksamensplan.

Viser resultater 1 til 6 ud af 313

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Årshjul for RV-studerende

• Rus- og KA-introduktion i september måned
  • Semesterstartsfest i september måned
  • Ekskursion til Lübeck i oktober måned
  • Fællesfaglig dag i oktober måned
  • Ekskursion til Herning i november måned
  • Julefest i december måned
  • KA-ekskursion til København i løbet af forårssemesteret
  • Religion på Tværs i marts/april måned

Vedrørende mundtlig eksamen

UFU'et for Religionsvidenskab har besluttet følgende i forbindelse med mundtlig eksamen:

• Computer med egne noter må medbringes i forberedelseslokalet
  • Wi-Fi må ikke benyttes. Overtrædelse medfører bortvisning fra eksamen
  • Telefon må ikke medbringes i forberedelseslokalet
  • Til eksamination må noter fra forberedelsestiden medbringes. Den enkelte underviser beslutter, om studerende må medbringe eget kompendium til eksamination eller ej.

Marts 2014