Vigtig info

03.05.2019 | Uddannelse

Tilmelding til valgfag i E2019: Der kan være fejl i visningen af prioriteter på Studietidslinjen på mitstudie.au.dk

Hvis du skal tilmelde dig valgfag – herunder HUM/IV-fag – i efteråret 2019, skal du være opmærksom på, at der kan være fejl i visningen af dine prioriteter på Studietidslinjen på mitstudie.au.dk.

09.04.2019 | Uddannelse

Undervisnings- og eksamenstilmelding for bachelor- og kandidatstuderende 1. - 5. maj

Du bliver automatisk tilmeldt de obligatoriske fag, men husk at tjekke, om du er korrekt tilmeldt. Hvis du skal tilmeldes valgfag el. lign., eller vil ændre eller framelde, skal du gøre det senest 5. maj.

09.04.2019 | Uddannelse

Husk at ansøge om specialevejleder

For en række udannelser er der frist for ansøgning om specialevejleder den 1. maj. Fristerne for din uddannelse fremgår af siden 'Frister i forbindelse med specialet'

19.03.2019 | Uddannelse

Husk at søge optagelse på bachelortilvalg

Fristen for at søge optagelse på bachelortilvalg er 15. april. Find mere information på tilvalg.au.dk.

13.03.2019 | Uddannelse

Planlægger du at tage et kursus på et andet universitet i efteråret?

Hvis du ønsker at tage et kursus på en anden uddannelse på Aarhus Universitet eller et andet universitet i Danmark eller udlandet i efteråret, så skal du huske at søge om forhåndgodkendelse senest den 1. april.

07.03.2019 | Uddannelse

Kom foran med AU Summeruniversity. Ansøgningsfristen er 1. april

Gør som 1900 af dine medstuderende og overvej et af de 97 kurser der udbydes til dig i år.

28.02.2019 | Uddannelse

Husk ansøgningsfristen til kandidatuddannelserne på fredag d. 1. marts

Da ansøgningssystemet til kandidatuddannelserne for tiden er langsomt, anbefaler vi, at du logger ind og går i gang med din ansøgning i god tid inden deadline. Systemet lukker ved midnat til d. 2. marts, også selvom du er i gang med at udfylde din ansøgning.

27.02.2019 | Uddannelse

Husk fristen for tilmelding til omprøve den 28. februar

Hvis du er bachelor- eller kandidatstuderende og skal til omprøve i et andet semester, end der hvor du var tilmeldt den ordinære prøve, skal du tilmelde dig senest den 28. februar.

26.02.2019 | Uddannelse

Ansøgningsfrist til Arts Rejsestipendium er d. 1. april

Hvis du skal til udlandet i efterårssemestret har du mulighed for at søge om økonomisk støtte gennem Arts Rejsestipendium. Ansøgningsskemaet er digitalt og åbner i starten af marts.

17.02.2019 | Uddannelse

Ansøgningsfrist til AU's kandidatuddannelser er 1. marts

Hvis du skal i gang med en kandidatuddannelse efter sommerferien, skal du huske at søge om optag senest 1. marts. Vær opmærksom på, at der gælder særlige frister for ikke-EU/EØS og ikke-schweiziske statsborgere uden permanent opholdstilladelse i Danmark.

Viser resultater 1 til 10 ud af 309

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste