Vigtig info

20.08.2018 | Uddannelse

Er du tilmeldt til dine fag i efterårssemesteret?

Efterårssemesteret står for døren, og det er en god idé at tjekke, at du er tilmeldt de fag du skal have. Du kan se dine tilmeldinger enten på mitstudie.au.dk eller på STADS-Selvbetjening, som du kan tilgå via mit.au.dk. Er der fejl eller mangler i dine tilmeldinger, skal du rette henvendelse til Studiecenteret.

19.06.2018 | Uddannelse

Flytning af store mængder af universitetets data kan give driftsforstyrrelser

En kombination af hardware- og softwarefejl gør, at store mængder data (300 TB) skal flyttes til nye servere for at undgå tab af data. Som bruger af universitetets IT-systemer og –services kan du derfor risikere at opleve driftsforstyrrelser fra i dag tirsdag den 19. juni og et par uger frem.

13.06.2018 | Uddannelse

Tilmelding til omprøve

Hvis du ikke består din eksamen ved den ordinære prøve og skal til omprøve i samme semester, skal du være opmærksom på tilmeldingsfristen. Du finder fristen for tilmelding i din eksamensplan.

13.06.2018 | Uddannelse

Studiestart 2018

Der er studiestart i uge 35 ( 27. - 31. august). Siderne om studiestart på de enkelte uddannelser bliver løbende opdateret - hold øje med din uddannelse på studerende.au.dk/arts/studiestart

07.06.2018 | Uddannelse

Husk at søge SU til din kandidatuddannelse

Bachelor- og kandidatuddannelsen er to separate uddannelser og du skal derfor ansøge om SU til din kandidatuddannelse.

24.05.2018 | Uddannelse

Ny mailpolitik i Arts Studier

Den 25. maj træder EU’s nye persondataforordning i kraft. For at Arts Studier kan opfylde kravene i den nye forordning, vil alle svar og henvendelser fremover blive sendt til din AU-mail (eller din e-Boks).

Foto: Lars Kruse, AU-foto

17.05.2018 | Uddannelse

Dit eksamensbevis bliver digitalt

Fra den 15. maj 2018 får du ikke længere dit eksamensbevis tilsendt med posten, når du færdiggør din uddannelse på Aarhus Universitet. Det kommer i stedet i din e-boks.

17.05.2018 | Uddannelse

Tilmelding til omprøve i august

Tjek tilmeldingsfristen i din eksamensplan og tilmeld dig via selvbetjeningen.

04.05.2018 | Uddannelse

OBS: FRISTEN FOR TILMELDING TIL UNDERVISNING OG EKSAMEN ER FORLÆNGET TIL 7. MAJ

Der har været tekniske problemer. Derfor er fristen for eksamens- og undervisningstilmelding for bachelor og kandidatstuderendet forlænget til og med mandag den 7. maj.

03.05.2018 | Uddannelse

Undersøgelse af seksuelt krænkende adfærd på universiteterne sættes i gang

Universiteterne i Danmark er meget optagede af at forebygge seksuelle overgreb og krænkende adfærd mod studerende og hjælpe de krænkede bedst muligt. Derfor sætter universiteterne nu gang i en spørgeskemaundersøgelse.

Viser resultater 1 til 10 ud af 285

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste