Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Efter- og videreuddannelse på Arts

Efter- og videreuddannelse på Arts

STUDERENDE.AU.DK/ARTS/EVU

Efter- og videreuddannelse på Arts

Studieportal for master- og deltidsstuderende på:
-Institut for Kommunikation og Kultur
-Institut for Kultur og Samfund
-DPU

It og support

På denne side kan du læse om AU's IT-systemer og support.

Nedenfor introducerer vi de vigtigste IT-systemer, du som studerende ved Efter- og Videreuddannelse kan få brug for.

Mit.au.dk og studieselvbetjening

På mit.au.dk kan du

• Få adgang til Studieselvbetjeningen (STADS)
  • Få adgang til din AU-mail
  • Få adgang til Blackboard
  • Se dit studienummer
  • Se dit AU ID
  • Sende ansøgninger til studienævn: Forhåndsgodkendelser, dispensationer og merit
  • Rette dine personlige oplysninger

På studieselvbetjeningen (STADS) kan du

• Se karakterer
  • Afmelde eksamen
  • Se dine tilmeldinger
  • Se dit hold
  • Printe udskrifter

Login på mit.au.dk

Første gang du logger ind på mit.au.dk skal du følge denne vejledning

Når du logger ind via denne vejledning ender du på mit.au.dk. Her skal du vælge ”Skift adgangskode”. Indtast ønskede adgangskode og tryk ’Skift adgangskode’.

Du har nu ændret din adgangskode. Vær opmærksom på, at adgangskode til Blackboard, au-mail, mit.au.dk og studieselvbetjeningen er den samme. Næste gang du logger ind på Blackboard, au-mail, mit.au.dk eller studieselvbetjeningen skal du således bruge din nye adgangskode.

Login på studieselvbetjeningen (STADS)

Fra mit.au.dk kan du logge videre på studieselvbetjeningen.

Klik under fanen ’Studium’ på linket ’Studieselvbetjening (STADS). Du skal bruge samme brugernavn og adgangskode, når du logger ind på studieselvbetjeningen, som når du logger ind på mit.au.dk.

På denne side kan du se en video om at logge på Studieselvbetjeningen (STADS).

Studienummer

Du finder dit studienummer ved at logge på mit.au.dk. Klik på ’Personlige oplysninger’ for at se dit studienummer. Hvis du tidligere har været studerende ved AU beholder du dit gamle studienummer.

Hjælp til at logge på mit.au.dk

AU-mail

Alle studerende på Aarhus Universitet har en AU mailadresse, studienummer@post.au.dk og er forpligtiget til at holde sig orienteret herigennem. Den vil blive brugt, når universitetet skal i kontakt med dig. Det kan være i forbindelse med digitaleksamen, aflysning af undervisning, invitation til relevante orienteringsmøder, oplysning om træffetider, frister osv.

Du logger ind på din AU-mail ved at gå ind på post.au.dk. Dit brugernavn er dit studienummer, og din kode er den samme, som den kode du bruger til mit.au.dk. Læs om hvordan du finder dit studienummer under menupunktet "Studienummer".

Vejledning til at logge på AU-mail

Du kan viderestille din AU-mail, så dine e-mails bliver videresendt til din private mail. Vejledning til at videresende AU-mail til privat e-mail samt opsætning af egen mail.

Blackboard

Blackboard er Aarhus Universitets e-læringssystem. Undervisere kommunikerer med studerende og lægger undervisningsplaner, tekster mv. op på Blackboard. Det er derfor vigtigt, at du tjekker Blackboard for at se, hvilken information din underviser har til dig.

I Blackboard vil du kunne se de fag, som du er tilmeldt. Kurserne bliver først synlige et par uger inden kursusstart.

Du logger ind på Blackboard ved at gå ind på bb.au.dk og klikke på login. Dit brugernavn er dit studienummer eller AU ID (f.eks. au123456), og din adgangskode er den samme som du benytter, når du logger ind på mit.au.dk. Hjælp til at logge ind på mit.au.dk finder du i vejledning længere nede på siden.

Vejledning til at logge på Blackboard

Hvis du har problemer med at logge ind, kan du kontakte it-supporten. Du kan finde kontaktoplysninger til din it-support og åbningstider her

Studiekort

Du kan læse om bestilling af studiekort her.

For at få tilsendt et studiekort skal du uploade et billede til mit.au.dk (klik på studiekort/indsend foto under fanen ’Studium’.)

Spørgsmål og henvendelser om studiekortet skal rettes til studiekort@au.dk.

Find dit undervisningsskema

Timeplaner er det samme som undervisningsskema, de fortæller hvor og hvornår, du skal have undervisning. Du kan finde timeplanerne her.

Når du går ind under timeplaner, kan du ude til højre i menuen vælge studerende, her kan du indtaste dit studienummer og få dine timeplaner. Det gælder kun, hvis du er tilmeldt undervisningen, alternativt kan du søge på fagets titel.

Eksamen

Afmelder du dig en eksamen, skal du selv undersøge, hvornår det er muligt at tilmelde dig en ny eksamen. Du er også selv forpligtigt til at holde dig orienteret om, hvor vidt enkeltfaget eller modulet fortsat udbydes, og at det derfor fortsat er muligt at gå til eksamen i forløbet. Ligeledes skal du være opmærksom på, at eksamensformer kan ændre sig over tid, og det skal du selv holde dig orienteret om.

Du kan læse mere om hvordan du afmelder dig eksamen her.

Find din eksamensplan
Hvis du er tompladsstuderende kan du finde tid og sted for din eksamen på din studieportal.

Du skal være opmærksom på at der ved reeksamen kan være meget korte tilmeldingsfrister, og du selv er ansvarlig for at blive tilmeldt.

Du kan læse mere om eksamen her

Bevis

Hvis du tager en hel uddannelse på Aarhus Universitet, får du tilsendt et eksamensbevis, når du har færdiggjort uddannelsen.

Gennemfører du et sidefag/tilvalg gennem tompladsordningen, har du også mulighed for at få et bevis. Skriv til evu.arts@au.dk

Tager du ikke en hel uddannelse, men et enkelt eller flere moduler/kurser, laver universitetet ikke et bevis til dig. Du kan udskrive en studieudskrift fra studieselvbetjeningen STADS. Sæt cursoren hen over "Udskrifter" og klik på "Bestil/vis udskrift".