Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Eksamen Eksamensplaner 113 og 124 Klassiske studier (Kl. ark. + kl. fil.)

Eksamen - Klassiske studier

Nedenfor finder du information omkring Digital eksamensaflevering, eksamensplaner, omprøve/reeksamen og nyttige genveje..

Digital Eksamen

Om Digital Eksamen (DE)

Systemet "Digital Eksamen" bruges på Arts både til bundne og frie hjemmeopgaver, også dem med efterfølgende mundtlig prøve samt mundtlige eksamener, undervisningsdeltagelse, skriftlige stedprøver (hal-eksamener) og specialer.

Hold altid øje med din eksamensplan, hvor du finder information om afholdelsen af eksamen for dit fag.
Du får tilsendt en notifikationsmail i AU Mail, når din eksamen aktiveres i systemet Digital Eksamen. Du kan se din AU Mail i mitstudie.au.dk (samme login som til mit.au.dk).

Eksamensplan / Eksamensdatoer

for Klassisk Arkæologi, Klassisk Filologi og Oldtidskundskab

Sommereksamen 2018 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Eksamensplan for sommereksamen 2018 incl. re eksamen. IKKE alle KLAR

opdateret sidst

Ændringer kan dog stadig forekomme!

Mundtlig eksamen: Alle eksamens opslag med rækkefølge, tider og lokaler kan ses i Digital Eksamen, når eksamen er blevet gjort synlig i Digital Eksamen og senest en uge før mundtlig eksamen.

Vintereksamen 2018/19 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Eksamens planen for vinter 2018 19

opdateret d 29.06 .2018 kl. 17.50

Klik på linket nedenfor for at se den samlede eksamens plan  for vinter eksamen 2018 19  incl. re eksamen.

IKKE klar under planlægning forventes klar i uge 31/32.

Eksamensplan for Klassisk Arkæologi vintereksamen 2018 19 incl. re eksamen.

Eksamensplan for Klassisk Filologi vintereksamen 2018 19 incl. re eksamen.

Eksamensplan for Oldtidskundskab  vintereksamen 2018 19 incl. re eksamen.

Ændringer kan dog stadig forekomme!

Omprøve (re-eksamen)

Omprøve (re-eksamen) - hvordan gør jeg?

Du bliver ikke længere automatisk tilmeldt omprøve (re-eksamen)
Se tilmeldingsfrister, bedømmelsesfrister og alt, hvad du ellers bør vide for at melde dig til omprøve (re-eksamen).

Nyttige genveje

Dispensation, gode råd om opgaveskrivning, PC-eksamen, eksamenslokale