Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Eksamen Eksamensplaner 113 og 124 Klassiske studier (Kl. ark. + kl. fil.)

Eksamen - Klassiske studier

Nedenfor finder du information omkring Digital eksamensaflevering, eksamensplaner, omprøve/reeksamen og nyttige genveje..

Digital Eksamen

Om Digital Eksamen (DE)

Systemet "Digital Eksamen" bruges på Arts både til bundne og frie hjemmeopgaver, også dem med efterfølgende mundtlig prøve samt mundtlige eksamener, undervisningsdeltagelse, skriftlige stedprøver (hal-eksamener) og specialer.

Ganske kort om Digital Eksamen

Du får tilsendt en notifikationsmail, når din eksamen aktiveres i systemet Digital Eksamen. Hold i øvrigt også altid øje med din eksamensplan, hvor du finder information om eksamen for dit fag.

Det er vigtigt:

• at afleveringsfristen inden kl. 14 overholdes (andre regler/frister for prøver under tilsyn). Opgaver modtaget efter fristen afvises
  • at huske at trykke på knappen 'Aflever' i systemet, når du er klar til at aflevere
    - for skriftlige hjemmeopgaver, undtagen specialer: du kan redigere i en allerede afleveret opgave - det er altid den senest afleverede opgave, der ligger i systemet. Husk at trykke "Aflever" igen.
    - for specialer og skriftlige stedprøver: opgaven kan ikke redigeres eller slettes efter aflevering. Så aflever kun den endelige version.
  • at du forbereder dig på forhånd mht. eksamensform i Digital Eksamen
  • at du kontakter Studieadministrationen hvis din eksamen ikke er synlig i Digital Eksamen senest 1 uge før eksamensstart.

Læs mere om Digital Eksamen, find vejledninger og log ind

Eksamensplan / Eksamensdatoer

for Klassisk Arkæologi, Klassisk Filologi og Oldtidskundskab

Vintereksamen 2017/18 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Eksamens planen for vinter 2017 18  (dog ikke alle fag klar for re eksamen,forventes klar løbende).

opdateret d 06.10.2017 kl. 12.21.

Klik på linket nedenfor for at se den samlede eksamens plan  for vinter eksamen 2017 18  incl. re eksamen.

Eksamensplan for Klassisk Arkæologi vintereksamen 2017 18 incl. re eksamen. ikke alle klar

Eksamensplan for Klassisk Filologi vintereksamen 2017 18 incl. re eksamen. ikke alle klar

Eksamensplan for Oldtidskundskab  vintereksamen 2017 18 incl. re eksamen. ikke alle klar

Ændringer kan dog stadig forekomme!

Mundtlig eksamen: Alle eksamens opslag med rækkefølge, tider og lokaler kan ses i Digital Eksamen, når eksamen er blevet gjort synlig i Digital Eksamen og senest en uge før mundtlig eksamen.

Sommereksamen 2018 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Eksamensplan for sommereksamen 2018 incl. re eksamen. IKKE KLAR, forventes offentlig i uge 6/7 2018.

• Eksamensplan for Klassisk Arkæologi sommereksamen 2018 incl. re eksamen.
    IKKE KLAR
  • Eksamensplan for Klassisk Filologi sommereksamen 2018 incl. re eksamen.
    IKKE KLAR
  • Eksamensplan for Oldtidskundskab  sommereksamen 2018 incl. re eksamen.
    IKKE KLAR

Ændringer kan dog stadig forekomme!

Omprøve/reeksamen

Omprøve/re-eksamen - hvordan gør jeg?

Du bliver ikke længere automatisk tilmeldt til re-eksamen.
Se tilmeldingsfrister, bedømmelsesfrister og alt, hvad du ellers bør vide for at melde dig til reeksamen.

Nyttige genveje

Dispensation, gode råd om opgaveskrivning, PC-eksamen, eksamenslokale