Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Eksamen Eksamensplaner 113 og 124 Klassiske studier (Kl. ark. + kl. fil.)

Eksamen - Klassiske studier

Nedenfor finder du information omkring Digital eksamensaflevering, eksamensplaner, omprøve/reeksamen og nyttige genveje..

Digital Eksamen

Om Digital Eksamen (DE)

Systemet "Digital Eksamen" bruges på Arts både til bundne og frie hjemmeopgaver, også dem med efterfølgende mundtlig prøve samt mundtlige eksamener, undervisningsdeltagelse, skriftlige stedprøver (hal-eksamener) og specialer.

Ganske kort om Digital Eksamen

Du får tilsendt en notifikationsmail, når din eksamen aktiveres i systemet Digital Eksamen. Hold i øvrigt også altid øje med din eksamensplan, hvor du finder information om eksamen for dit fag.

Det er vigtigt:

• at afleveringsfristen inden kl. 14 overholdes ( enkelte prøver kan have andre regler/frister, f.eks. prøver under tilsyn). Opgaver modtaget efter fristen afvises
  • at huske at trykke på knappen 'Aflever' i systemet, når du er klar til at aflevere
    - for skriftlige hjemmeopgaver, undtagen specialer: du kan redigere i en allerede afleveret opgave - det er altid den senest afleverede opgave, der ligger i systemet. Husk at trykke "Aflever" igen
    - for specialer og skriftlige stedprøver: opgaven kan ikke redigeres eller slettes efter aflevering. Så aflever kun den endelige version.
  • at du forbereder dig på forhånd mht. eksamensform i Digital Eksamen
  • at du kontakter Studieadministrationen hvis din eksamen ikke er synlig i Digital Eksamen senest 1 uge før eksamensstart.

Læs mere om Digital Eksamen, find vejledninger og log ind

Eksamensplan / Eksamensdatoer

for Klassisk Arkæologi, Klassisk Filologi og Oldtidskundskab

Sommereksamen 2018 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Eksamensplan for sommereksamen 2018 incl. re eksamen. IKKE alle KLAR

opdateret d 17.04 2018 kl. 13.07.

Ændringer kan dog stadig forekomme!

Mundtlig eksamen: Alle eksamens opslag med rækkefølge, tider og lokaler kan ses i Digital Eksamen, når eksamen er blevet gjort synlig i Digital Eksamen og senest en uge før mundtlig eksamen.

Vintereksamen 2018/19 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Eksamens planen for vinter 2018 19

opdateret d 16.03.2018 kl. 11.45

Klik på linket nedenfor for at se den samlede eksamens plan  for vinter eksamen 2018 19  incl. re eksamen.

IKKE klar under planlægning.

Eksamensplan for Klassisk Arkæologi vintereksamen 2018 19 incl. re eksamen.

Eksamensplan for Klassisk Filologi vintereksamen 2018 19 incl. re eksamen.

Eksamensplan for Oldtidskundskab  vintereksamen 2018 19 incl. re eksamen.

Ændringer kan dog stadig forekomme!

Omprøve (re-eksamen)

Omprøve (re-eksamen) - hvordan gør jeg?

Du bliver ikke længere automatisk tilmeldt omprøve (re-eksamen)
Se tilmeldingsfrister, bedømmelsesfrister og alt, hvad du ellers bør vide for at melde dig til omprøve (re-eksamen).

Nyttige genveje

Dispensation, gode råd om opgaveskrivning, PC-eksamen, eksamenslokale