European Studies - Exam

Nedenfor finder du information omkring Digital eksamensaflevering, eksamensplaner, omprøve/reeksamen og nyttige genveje..

Digital Eksamen

Om Digital Eksamen (DE)

Systemet "Digital Eksamen" bruges på Arts både til bundne og frie hjemmeopgaver, også dem med efterfølgende mundtlig prøve samt mundtlige eksamener, undervisningsdeltagelse, skriftlige stedprøver (hal-eksamener) og specialer.

Ganske kort om Digital Eksamen

Du får tilsendt en notifikationsmail, når din eksamen aktiveres i systemet Digital Eksamen. Hold i øvrigt også altid øje med din eksamensplan, hvor du finder information om eksamen for dit fag.

Det er vigtigt:

• at afleveringsfristen inden kl. 14 overholdes (andre regler/frister for prøver under tilsyn). Opgaver modtaget efter fristen afvises
  • at huske at trykke på knappen 'Aflever' i systemet, når du er klar til at aflevere
    - for skriftlige hjemmeopgaver, undtagen specialer: du kan redigere i en allerede afleveret opgave - det er altid den senest afleverede opgave, der ligger i systemet. Husk at trykke "Aflever" igen.
    - for specialer og skriftlige stedprøver: opgaven kan ikke redigeres eller slettes efter aflevering. Så aflever kun den endelige version.
  • at du forbereder dig på forhånd mht. eksamensform i Digital Eksamen
  • at du kontakter Studieadministrationen hvis din eksamen ikke er synlig i Digital Eksamen senest 1 uge før eksamensstart.

Læs mere om Digital Eksamen, find vejledninger og log ind

Exam Plan / Exam Dates

for European Studies

Winter Exam 2017/18 incl. re-exam - Exam Dates

ES Exam plan W2017/2018 - Be aware that changes can occur

Re-exam takes place in February (Winter exam) and in August (Summer exam)

Oral exams

Name of ExamExam dates/SubmissonPlansRe-exam
Bachelor's Supplementary Programme

Analysing the European Union

Current Affairs

23 January (question 22)

14 December (question 13)

February

Master--Re-exam
Political Institutions of the EU

24-26 January (question 23-25)

February

Current Topic

14-15 December (question 13-14)Plan public via DE6 February (5th Febrary), plan via DE

At oral exams you must check for changes in place (building and room number) the day before the first day of your exam in Digital Eksamen.

Summer Exam 2018 incl. reexam - Exam Dates

Exam plan Summer 2018

Summer 2018 Oral - ONLY

Name of ExamExam dates/SubmissonPlansRe-exam
Bachelor's Supplementary Programme
Be aware that changes can occur--
Analysing Culture in Europe

21-22/6 Preparation: 24-hours, Question hand-out: 20-21/6

24 AugustPreparation: 24-hours, Question hand-out: 23 August

Analysing the European Union Not possible before re-exam           -August: Preparation: 24-hours, Question hand-out:
Master--Re-exam
Pol. Institutions of the EU/European Political Institutions: Actors, Democracy and Politics in Europe

Not possible before re-exam

Preparation: 24-hours, Question hand-out:

Current Topic

Not possible before re-exam -

Preparation: 24-hours, Question hand-out:

plan in DE, approx. 3 weeks before

At oral exams you must check here for changes in place (building and room number) the day before the first day of your exam.

Omprøve/reeksamen

Omprøve/re-eksamen - hvordan gør jeg?

Du bliver ikke længere automatisk tilmeldt til re-eksamen.
Se tilmeldingsfrister, bedømmelsesfrister og alt, hvad du ellers bør vide for at melde dig til reeksamen.

Nyttige genveje

Dispensation, gode råd om opgaveskrivning, PC-eksamen, eksamenslokale