Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Eksamen Eksamensplaner 122 Indien- og Sydasienstudier

Indien- og Sydasienstudier - Eksamen

Nedenfor finder du information omkring Digital eksamensaflevering, eksamensplaner, omprøve/reeksamen og nyttige genveje..

Digital Eksamen

Om Digital Eksamen (DE)

Systemet "Digital Eksamen" bruges på Arts både til bundne og frie hjemmeopgaver, også dem med efterfølgende mundtlig prøve samt mundtlige eksamener, undervisningsdeltagelse, skriftlige stedprøver (hal-eksamener) og specialer.

Hold altid øje med din eksamensplan, hvor du finder information om afholdelsen af eksamen for dit fag.
Du får tilsendt en notifikationsmail i AU Mail, når din eksamen aktiveres i systemet Digital Eksamen. Du kan se din AU Mail i mitstudie.au.dk (samme login som til mit.au.dk).

Exam Plan / Exam Dates

India and South Asia Studies

Winter Exam 2018/2019 incl. re-exam - Exam Dates

Exam plan Winter 2018/2019 - Be aware that changes can occur!

Bachelor's project - submission 20 December before 14.00 via DE

Project placement - submission 20 December before 14.00 via DE

Re-exam takes place in February (Winter exam) and in August (Summer exam)

Oral exam

All plans with names, timeslots and rooms can be found in Digital Eksamen, when the exam is visible in Digital Eksamen - approx. three weeks before the first day of the exam.

At oral exams you must check for changes in place (building and room number) the day before the first day of your exam in Digital Eksamen.

Summer Exam 2018 incl. re-exam - Exam Dates

Exam plan India and South Asia Studies - Be aware that changes can occur

Re-exam takes place in February (Winter exam) and in August (Summer exam)

Bachelorprojekter - REEKSAMEN - afl. d. 6. august før 14.00 via DE

Oral exam

Omprøve (re-eksamen)

Omprøve (re-eksamen) - hvordan gør jeg?

Du bliver ikke længere automatisk tilmeldt omprøve (re-eksamen)
Se tilmeldingsfrister, bedømmelsesfrister og alt, hvad du ellers bør vide for at melde dig til omprøve (re-eksamen).

Nyttige genveje

Dispensation, gode råd om opgaveskrivning, PC-eksamen, eksamenslokale

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 21.09.2018