Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Eksamen Eksamensplaner 122 Indien- og Sydasienstudier

Indien- og Sydasienstudier - Eksamen

Nedenfor finder du information omkring Digital eksamensaflevering, eksamensplaner, omprøve/reeksamen og nyttige genveje..

Digital Eksamen

Om Digital Eksamen (DE)

Digital eksamen på Arts

Systemet "Digital Eksamen" bruges på Arts både til bundne og frie hjemmeopgaver, også dem med efterfølgende mundtlig prøve samt mundtlige eksamener, undervisningsdeltagelse og skriftlige stedprøver (hal-eksamener).
Specialer skal også afleveres i Digital Eksamen.

Ganske kort om Digital Eksamen

Du får tilsendt en notifikationsmail, når din eksamen aktiveres i systemet Digital Eksamen. Hold i øvrigt også altid øje med din eksamensplan, hvor du finder information om eksamen for dit fag.

Det er vigtigt:

• at afleveringsfristen inden kl. 14 overholdes (andre regler/frister for prøver under tilsyn). Opgaver modtaget efter fristen afvises
  • at huske at trykke på knappen 'Aflever' i systemet, når du er klar til at aflevere
    - for skriftlige hjemmeopgaver, undtagen specialer: du kan redigere i en allerede afleveret opgave - det er altid den senest afleverede opgave, der ligger i systemet. Husk at trykke "Aflever" igen.
    - for specialer og skriftlige stedprøver: opgaven kan ikke redigeres eller slettes efter aflevering. Så aflever kun den endelige version.
  • at du forbereder dig på forhånd mht. eksamensform i Digital Eksamen
  • at du kontakter Studieadministrationen hvis din eksamen ikke er synlig i Digital Eksamen senest 1 uge før eksamensstart.

Læs mere om Digital Eksamen, find vejledninger og log ind

Exam Plan / Exam Dates

India and South Asia Studies

Winter Exam 2017/2018 incl. reexam - Exam Dates

Exam plan Winter 2017/2018 - Bemærk rettelser kan forekomme

Bachelorprojekter - afl. d. 20. december før 14.00 via DE

Reeksamen finder sted i februar (vintereksamen) og i august (sommereksamen)

Mundtlig eksamen

Alle eksamensopslag med rækkefølge, tider og lokaler kan ses i Digital Eksamen, når eksamen er blevet gjort synlig i Digital Eksamen.

At oral exams you must check for changes in place (building and room number) the day before the first day of your exam in Digital Eksamen.

Summer Exam 2017 incl. reexam - Exam Dates

Exam plan Indien- og Sydasienstudier S2017 - Bemærk rettelser kan forekomme

Bachelorprojekter - REEKSAMEN afl. d. 7. august før 14.00 via DE

Sommer/Summer 2017: Mundtlige prøver/Oral

Name of exam
Exam dates
PlansRe-exam

Bacheloruddannelse i Indien- og Sydasienstudier/BA-tilvalg i Sydasienstudier

Hindi 2

Opslag via DE

28.  aug., Opslag via DE

Introduktion til Sydasiens historieEj muligt før til reeksamen-Eks.form 2) Mdt.:, Opslag off. i DE efter afl.
Introduktion til samfund og kultur i Sydasien (mdt. forsvar)Ej før til reeksamen  -Eks.form 2) Mdt.: , Opslag off. i DE efter afl.
Mundtlig sprogfærdighed 1Ej muligt før til reeksamen-AFLYST
Mundtlig sprogfærdighed 2Ej muligt før til reeksamen-22/8,  Eks.form 2) F: 45 min., E: 45 min.:, Opslag i DE

Samfund: emneområde

Master in India and South Asia

Ej muligt før til reeksamen

28/8, Eks.form 2) E: 20 min.:, Opslag i DE

Re-exam

None at the moment ---

At oral exams you must check here for changes in place (building and room number) the day before the first day of your exam.

Omprøve/reeksamen

Omprøve/re-eksamen - hvordan gør jeg?

Du bliver ikke længere automatisk tilmeldt til re-eksamen.
Se tilmeldingsfrister, bedømmelsesfrister og alt, hvad du ellers bør vide for at melde dig til reeksamen.

Nyttige genveje

Dispensation, gode råd om opgaveskrivning, PC-eksamen, eksamenslokale