Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Eksamen Eksamensplaner 123 Rusland- og balkanstudier, KA i Østeuropastudier

Rusland- og balkanstudier, Østeuropastudier - Eksamen

Exam Plan / Exam Dates

BA i Rusland-og Balkanstudier/BA in Russian and Balkan Studies, KA i Østeuropastudier/MA in East European Studies

Sommereksamen 2019 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Eksamensplan S2019: Ruslandstudier - Balkanstudier - Bemærk at der kan forekomme rettelser

Reeksamen finder sted i februar (vintereksamen) og i august (sommereksamen)

Bachelorprojekter - REEKSAMEN afl. d. 12. februar før 14.00 via DE

Mundtlig eksamen

Alle eksamensopslag med rækkefølge, tider og lokaler kan ses i Digital Eksamen, når eksamen er blevet gjort synlig i Digital Eksamen ca. 3 uger før den første eksamensdag.

At oral exams you must check for changes in place (building and room number) the day before the first day of your exam in Digital Eksamen.

Vintereksamen 2018/19 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Eksamensplaner V2018/2019 Ruslandstudier - Balkanstudier - Bemærk rettelser kan forekomme.

Bemærk at BA i Østeuropastudier nu hedder Bachelor i Rusland- og Balkanstudier - KA hedder nu Globale områdestudier. Vælg hjemmesiden Globale områdestudier, hvis du er ny kandidatstuderende.

Bachelorprojekter - afl.frist d. 20december før 14.00 via DE

Reeksamen finder sted i februar (vintereksamen) og i august (sommereksamen)

Mundtlig eksamen

Alle eksamensopslag med rækkefølge, tider og lokaler kan ses i Digital Eksamen, når eksamen er blevet gjort synlig i Digital Eksamen.

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 21.12.2018