Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Eksamen Eksamensplaner 127 Arabisk og islamstudier

Arabisk og islamstudier - Eksamen

Nedenfor finder du information omkring Digital eksamensaflevering, eksamensplaner, omprøve/reeksamen og nyttige genveje..

Digital Eksamen

Om Digital Eksamen (DE)

Systemet "Digital Eksamen" bruges på Arts både til bundne og frie hjemmeopgaver, også dem med efterfølgende mundtlig prøve samt mundtlige eksamener, undervisningsdeltagelse, skriftlige stedprøver (hal-eksamener) og specialer.

Hold altid øje med din eksamensplan, hvor du finder information om afholdelsen af eksamen for dit fag.
Du får tilsendt en notifikationsmail i AU Mail, når din eksamen aktiveres i systemet Digital Eksamen. Du kan se din AU Mail i mitstudie.au.dk (samme login som til mit.au.dk).

Eksamensplan / Eksamendatoer - Exam plan / Exam dates

for Arabisk og Islamstudier / for Arab and Islamic Studies

Sommereksamen 2019 - Eksamensdatoer/Summer exam 2019 - Exam dates

Click on the link below to see the exam plan:

• Exam plan summer 2019

Changes may occur.

Vintereksamen 2018/2019 - Eksamensdatoer/Winter exam 2018/2019 - Exam dates

Exam Dates W18/19

Click at the link below to see the Exam Plan:

Omprøve (re-eksamen)

Omprøve (re-eksamen) - hvordan gør jeg?

Du bliver ikke længere automatisk tilmeldt omprøve (re-eksamen)
Se tilmeldingsfrister, bedømmelsesfrister og alt, hvad du ellers bør vide for at melde dig til omprøve (re-eksamen).

Nyttige genveje

Dispensation, gode råd om opgaveskrivning, PC-eksamen, eksamenslokale

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 09.10.2018