Brasiliansk - Eksamen

Nedenfor finder du information omkring Digital eksamensaflevering, eksamensplaner, omprøve/reeksamen og nyttige genveje..

Digital Eksamen

Om Digital Eksamen (DE)

Systemet "Digital Eksamen" bruges på Arts både til bundne og frie hjemmeopgaver, også dem med efterfølgende mundtlig prøve samt mundtlige eksamener, undervisningsdeltagelse, skriftlige stedprøver (hal-eksamener) og specialer.

Hold altid øje med din eksamensplan, hvor du finder information om afholdelsen af eksamen for dit fag.
Du får tilsendt en notifikationsmail i AU Mail, når din eksamen aktiveres i systemet Digital Eksamen. Du kan se din AU Mail i mitstudie.au.dk (samme login som til mit.au.dk).

Eksamensplan / Eksamensdatoer

for Brasilianske Studier

Vintereksamen 2018/19 inkl. reeksamen - Eksamensdatoer

Eksamensplan Brasilianske Studier Vinter 2018/19 - inkl. reeksamen

Med forbehold for ændringer.

siden opdateret d. 08.10.2018 af BBL

Mundtlig eksamen

Alle eksamensopslag med rækkefølge, tider og lokaler kan ses i Digital Eksamen, når eksamen er blevet gjort synlig i Digital Eksamen.

At oral exams you must check for changes in place (building and room number) the day before the first day of your exam in Digital Eksamen.

Sommereksamen 2019 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Klik på linket nedenfor for at se den samlede eksamensplan

Eksamensplan, sommereksamen 2019 (inkl reeksamen), Brasiliansk studier er under planlægning.

Opdateret: 04.09.2018 kl. 11:00 af LTC.

Ændringer kan dog stadig forekomme!

Mundtlig eksamen: Alle eksamens opslag med rækkefølge, tider og lokaler kan ses i Digital Eksamen, når eksamen er blevet gjort synlig i Digital Eksamen og senest en uge før mundtlig eksamen.

Omprøve (re-eksamen)

Omprøve (re-eksamen) - hvordan gør jeg?

Du bliver ikke længere automatisk tilmeldt omprøve (re-eksamen)
Se tilmeldingsfrister, bedømmelsesfrister og alt, hvad du ellers bør vide for at melde dig til omprøve (re-eksamen).

Nyttige genveje

Dispensation, gode råd om opgaveskrivning, PC-eksamen, eksamenslokale

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 08.10.2018