Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Eksamen Eksamensplaner 136202 - Latinamerikastudier

Latinamerikastudier - Eksamen

Nedenfor finder du information omkring Digital eksamensaflevering, eksamensplaner, omprøve/reeksamen og nyttige genveje..

Digital Eksamen

Om Digital Eksamen (DE)

Digital eksamen på Arts

Systemet "Digital Eksamen" bruges på Arts både til bundne og frie hjemmeopgaver, også dem med efterfølgende mundtlig prøve samt mundtlige eksamener, undervisningsdeltagelse og skriftlige stedprøver (hal-eksamener).
Specialer skal også afleveres i Digital Eksamen.

Ganske kort om Digital Eksamen

Du får tilsendt en notifikationsmail, når din eksamen aktiveres i systemet Digital Eksamen. Hold i øvrigt også altid øje med din eksamensplan, hvor du finder information om eksamen for dit fag.

Det er vigtigt:

• at afleveringsfristen inden kl. 14 overholdes (andre regler/frister for prøver under tilsyn). Opgaver modtaget efter fristen afvises
  • at huske at trykke på knappen 'Aflever' i systemet, når du er klar til at aflevere
    - for skriftlige hjemmeopgaver, undtagen specialer: du kan redigere i en allerede afleveret opgave - det er altid den senest afleverede opgave, der ligger i systemet. Husk at trykke "Aflever" igen.
    - for specialer og skriftlige stedprøver: opgaven kan ikke redigeres eller slettes efter aflevering. Så aflever kun den endelige version.
  • at du forbereder dig på forhånd mht. eksamensform i Digital Eksamen
  • at du kontakter Studieadministrationen hvis din eksamen ikke er synlig i Digital Eksamen senest 1 uge før eksamensstart.

Læs mere om Digital Eksamen, find vejledninger og log ind

Eksamensplan / Eksamensdatoer

Vintereksamen 2016/17 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Vintereksamen 2016/2017

NB! Intercultural Studies - Latinamerikastudier. Hjemmeside er oprettet.

• Eksamensopgaver afleveres i Digital eksamen.
  • Når eksamen synliggøres i Digital eksamen, sendes der en notifikations e-mail til tilmeldte studerende. Notifikationen sendes til AU-mailadressen (@post.au.dk) senest 1 uge før eksamensstart.
  • Aflevering inden kl. 14.00.
  • Afleveringsformatet er PDF.
  • ­Mundtlige eksamensplaner offentliggøres i Digital eksamen.

Information og hjælpeunivers vedr. Digital eksamen:

link: http://digitaleksamen.au.dk/digital-eksamen-paa-au/

Klik på linket for at se eksamensplanen

Eksamensplan vintereksamen 2016/2017incl. reeksamen

Omprøve/reeksamen

Tilmelding til reeksamen skal ske senest 5 dage efter bedømmelsesfristen. Bedømmelsesfrister samt tilmeldingsfrister til reeksamen fremgår af eksamensplanen.

Vær opmærksom på, at en tilmelding til reeksamen er bindende. Du kan ikke afmelde en tilmelding til reeksamen.

Ved mundtlig eksamen bør du checke her for eventuelle ændringer af sted (bygning og lokalenr.) dagen før din eksamens første dag.

Sommereksamen 2017 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Omprøve/reeksamen

Omprøve/re-eksamen - hvordan gør jeg?

Du bliver ikke længere automatisk tilmeldt til re-eksamen.
Se tilmeldingsfrister, bedømmelsesfrister og alt, hvad du ellers bør vide for at melde dig til reeksamen.

Nyttige genveje

Dispensation, gode råd om opgaveskrivning, PC-eksamen, eksamenslokale