Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Eksamen Eksamensplaner 136202 - Latinamerikastudier

Latinamerikastudier - Eksamen

Nedenfor finder du information omkring Digital eksamensaflevering, eksamensplaner, omprøve/reeksamen og nyttige genveje..

Digital Eksamen

Om Digital Eksamen (DE)

Systemet "Digital Eksamen" bruges på Arts både til bundne og frie hjemmeopgaver, også dem med efterfølgende mundtlig prøve samt mundtlige eksamener, undervisningsdeltagelse, skriftlige stedprøver (hal-eksamener) og specialer.

Hold altid øje med din eksamensplan, hvor du finder information om afholdelsen af eksamen for dit fag.
Du får tilsendt en notifikationsmail i AU Mail, når din eksamen aktiveres i systemet Digital Eksamen. Du kan se din AU Mail i mitstudie.au.dk (samme login som til mit.au.dk).

Eksamensplan / Eksamensdatoer

Vintereksamen 2016/17 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Vintereksamen 2016/2017

NB! Intercultural Studies - Latinamerikastudier. Hjemmeside er oprettet.

• Eksamensopgaver afleveres i Digital eksamen.
  • Når eksamen synliggøres i Digital eksamen, sendes der en notifikations e-mail til tilmeldte studerende. Notifikationen sendes til AU-mailadressen (@post.au.dk) senest 1 uge før eksamensstart.
  • Aflevering inden kl. 14.00.
  • Afleveringsformatet er PDF.
  • ­Mundtlige eksamensplaner offentliggøres i Digital eksamen.

Information og hjælpeunivers vedr. Digital eksamen:

link: http://digitaleksamen.au.dk/digital-eksamen-paa-au/

Klik på linket for at se eksamensplanen

Eksamensplan vintereksamen 2016/2017incl. reeksamen

Omprøve/reeksamen

Tilmelding til reeksamen skal ske senest 5 dage efter bedømmelsesfristen. Bedømmelsesfrister samt tilmeldingsfrister til reeksamen fremgår af eksamensplanen.

Vær opmærksom på, at en tilmelding til reeksamen er bindende. Du kan ikke afmelde en tilmelding til reeksamen.

Ved mundtlig eksamen bør du checke her for eventuelle ændringer af sted (bygning og lokalenr.) dagen før din eksamens første dag.

Sommereksamen 2017 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Omprøve (re-eksamen)

Omprøve (re-eksamen) - hvordan gør jeg?

Du bliver ikke længere automatisk tilmeldt omprøve (re-eksamen)
Se tilmeldingsfrister, bedømmelsesfrister og alt, hvad du ellers bør vide for at melde dig til omprøve (re-eksamen).

Nyttige genveje

Dispensation, gode råd om opgaveskrivning, PC-eksamen, eksamenslokale

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 13.06.2018