Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Eksamen Eksamensplaner Dansk som andetsprog (DAV) - Eksamen

Dansk som andetsprog (DAV) - Eksamen

Uddannelsen til underviser i dansk som andet- og fremmedsprog for unge og voksne

Sommereksamen 2018

Eksamenstjekperiode - og eksamenstilmelding: 15. februar - 28. februar 2018

Afleveringsfrister og eksamensperiode via STADS Studieselvbetjening (mit.au.dk)

• Aflevering af frie skriftlige opgaver og opgaver med mundtlig forsvar senest torsdag den 24. maj 2018 inden kl.13.59
  • Mundtlige eksaminer afholdes i uge 24 og 25, 2018

Vigtigt

Alle opgaver afleveres via Digital eksamen - se mere på http://studerende.au.dk/studier/fagportaler/arts/eksamen/digital-eksamen/

Det er vigtigt, at du kun uploader din opgave som hoveddokument og alle dine bilag under punktet for bilag i digital eksamen.

Der vil løbende blive åbnet for aflevering i digital eksamen, dog senest en uge inden afleveringsdatoen.

Tilmelding til syge - og omprøve Sommer 2018 er fra 1. juli til 7. juli 2018 via STADS Studieselvbetjening (mit.au.dk).

• Aflevering af frie skriftlige opgaver og opgaver med mundtlig forsvar senest den 7. august 2018 kl. 13.59.
  • De mundtlige eksaminer forventes afholdet i uge 34

Deltagelse ved syge- og omprøve forudsætter tilmelding til den ordinære eksamen samt aktiv tilmelding til syge- og omprøven i ovennævnte periode via mit.au.dk.

Afmelding af eksamen skal ske via mit.au.dk - Studieselvbetjeningen senest 7 dage inden afleveringsfristen - det gælder både de ordinære samt ved syge- og omprøve eksaminerne.

Afmelder du dig en eksamen, skal du selv undersøge, hvornår det er muligt at tilmelde dig en ny eksamen og du skal være opmærksom på, at eksamensformer kan ændre sig over tid, og det skal du selv holde dig orienteret om. Dette kan du gøre ved at læse Studieordningen.

Sprogbeskrivelse 7-døgns eksamen 2017-ordningen

Eksamen for Sprogbeskrivelse 2017-ordningen er en 7-døgns opgave.

Opgaven er tilgængelig i digital eksamen fra torsdag 31. maj 2018 kl.09.00 og besvarelsen for opgaven skal være uploadet og afleveret i digital eksamen inden torsdag den 7. juni 2018 kl.08.59.

Vi vil gerne opfordre dig til at informere dig om Digital Eksamen systemet og gør dig bekendt med, hvordan du skal aflevere inden selve eksamensdagen. Alle nyttige informationer om aflevering og programmerne finder du her: http://studerende.au.dk/studier/fagportaler/arts/eksamen/digital-eksamen/

Direkte link til Digital eksamen: https://eksamen.au.dk/

Bedømmelsesfristen for disse opgaver er den 30. juni 2018.

Endelig eksamensplan sommereksamen 2018

Den endelige eksamensplan for uddannelsen til underviser i dansk som andetsprog for voksne (DAV).

Der ligger nu eksamensplaner klar til jer inde på Digital Eksamen. (Eksamen.au.dk)

I skal logge ind i Digital eksamen (ligesom da I afleverede opgave) klik på modulet og I vil komme frem til jeres kvittering for aflevering. Her vil I nederst kunne klikke på et dokument med eksamensplanen.

Kan du ikke huske dit studienummer kan du se det på mit.au.dk.