Studiestart Filosofi Kandidat 29. og 30. august 2017

Vi glæder os til at se dig og byde dig velkommen til Kandidatuddannelsen i filosofi med to introduktionsdage tirsdag d. 29. og onsdag d. 30. august. 

Læs mere om introduktionsdagene i velkomstbrevet.

Deltagelse i kandidatstudiestarten er påkrævet.
Hvis du ikke har mulighed for at deltage, skal du kontakte kandidattutoren: Sille Stenild på mail: sille.stenild@gmail.com.

Program og tilmelding

Introduktionsdagene starter tirsdag d. 29. august kl. 9 i bygning 2110, lokale 128 - på Trøjborg (find på au.dk/kort) 

Endeligt program for Kandidatstudiestarten på filosofi den 29.-30. august. 

Vær opmærksom på, at introduktionen varer to dage og ikke tre, som først annonceret. Filosofisk sammenkomst tirsdag d. 29. augustKandidatstudiestarten skydes festligt i gang tirsdag aften d. 29. august med årsfesten på filosofi for alle undervisere og studerende - kaldet ’Filosofisk sammenkomst’. OBS: Det koster 125 kr (for tre-retters buffet) at deltage og tilmeldingsfristen er torsdag d. 24. august 

Læs mere om Filosofisk sammenkomst og tilmeld dig her.

 
Der er undervisningsstart i uge 36, og du kan se dit skema i timeplaner.

Undervisningstilmelding til 1. semester (Sporseminar og Filosofisk emne) den 5.-10. august

Er du optaget på A-linjen på Kandidatuddannelsen i Filosofi pr. 1. september 2017, skal du i perioden 5.-10. august 2017 vælge, hvilket Sporseminar og hvilket Filosofisk emne, du ønsker at følge i efterårssemestret 2017. 

Der udbydes følgende Sporseminarer i efterårssemestret 2017:

Der udbydes følgende Filosofiske emner i efterårssemestret 2017:

Du kan ikke vælge Filosofisk emne inden for samme spor, som dit Sporseminar. Det er eksempelvis ikke muligt at følge ”Idealisme og postidealisme 1” samt ”Filosofiske emner 1: Tragedie og filosofi”, da de ligger inden for samme spor (spor B) og samlæses.
Hvis du er i tvivl om, hvad du kan vælge som Sporseminar og Filosofisk emne, kan du kontakte studievejledningen for filosofi.

I øjeblikket er alle kommende A-linjestuderende indskrevet på samme kandidatlinje, men ud fra dit valg af Sporseminar, vil studieadministration flytte dig til den rette linje inden studiestart. Det valgte Sporseminar, vil nemlig bestemme, hvilken af de fire A-linjer på kandidatuddannelsen, du indskrives på. Vælger du eksempelvis Sporseminaret ”Idealisme og postidealisme 1”, indskrives du på kandidatlinjen ”A2-linje: Idealisme og postidealisme”.

Af studieordningen fremgår, at dit valg af Sporseminar på 1. semester også bestemmer, hvilket Sporseminar du skal følge på 2. semester; du skal nemlig følge Sporseminar 2 inden for samme spor/retning som Sporseminar 1. Optages du eksempelvis på ”Videnskab og teknologi 1” som dit Sporseminar 1 på 1. semester, indskrives du på kandidatlinjen ”A4-linje: Videnskab og teknologi”, og på 2. semester skal du således følge Sporseminaret ”Videnskab og teknologi 2” samt et Filosofisk emne inden for et af de tre andre spor.

Dit valg af Filosofisk emne 1 på 1. semester binder ikke dit valg af Filosofisk emne 2 på 2. semester, men du må som nævnt ikke vælge Filosofisk emne fra det spor, der udbyder dit valgte Sporseminar

Du kan se i studieordningen for kandidatuddannelsen i filosofi for mere information om opbygningen af din kandidatuddannelse.

Du kan læse mere om undervisnings- og eksamenstilmelding, herunder "tilmelding til valgfag på 1. semester" (valg af Sporseminar og Filosofisk emne hører ind under denne kategori) på Studieportalen.

Du kan læse om de udbudte Sporseminarer og Filosofiske emner i AU’s kursuskatalog.

Kontaktinformation

Har du spørgsmål til Kandidatuddannelsen i filosofi og valg af Sporseminar og Filosofisk emne, kan du kontakte studievejleder Marie Hansen på studievejleder.filosofi@au.dk

Har du spørgsmål til kandidatstudiestarten, kan du kontakte kandidattutor Sille Stenild på tlf.: 61663784 eller mail: sille.stenild@gmail.com

Blackboard: dit kursussystem

Er du ny på Blackboard eller har du problemer med systemet?

På denne serviceside kan du finde brugbare informationer om Blackboard.

Hvis du er helt ny bruger af Blackboard, kan det være en god idé at se denne introduktionsvideo.

Hvis ikke du selv kan løse problemerne, kan du kontakte supporten. Find deres kontaktoplysninger på ovenstående hjemmeside.

430278 / i40