Studiestart Idéhistorie Kandidat 2017

Velkommen til Idéhistorie!

Din studiestart på kandidatuddannelsen i Idéhistorie foregår 30. august-1. september. Du finder mere information i programmet. Du skal læse disse to tekster af henholdsvis Ginzburg samt Meiksins Wood inden workshoppen onsdag d. 30. august. Workshoppen omhandler, hvad idéhistorie er i dag og afholdes af Tobias Dias og Esben Bøgh Sørensen. Spørgsmål og refleksioner til teksten kommer senere.

Er du på facebook, så meld dig ind i gruppen Idéhistorie Kandidat 17/19, hvis du ikke er på facebook kan du skrive en mail til ide.kalif@gmail.com så skal vi holde dig opdateret. 

HUSK at melde jer til arrangementerne. Som det fremgår får du rabat på medlemskab til KALIF - Idéhistories Kandidat- og Alumne Forening, hvis du melder dig ind samtidig med at du melder dig til arrangementerne. Det håber, vi du vil :) 

Kandidatintroduktionen inkluderer to morgenmad, en fælles aftensmad, og snacks og vin til semesterstartsforelæsningen og semesterstartsreceptionen. NB: dog ikke frokost. 

Vi glæder os til at møde jer.

Blackboard: dit kursussystem

Er du ny på Blackboard eller har du problemer med systemet?

På denne serviceside kan du finde brugbare informationer om Blackboard.

Hvis du er helt ny bruger af Blackboard, kan det være en god idé at se denne introduktionsvideo.

Hvis ikke du selv kan løse problemerne, kan du kontakte supporten. Find deres kontaktoplysninger på ovenstående hjemmeside.

430447 / i40