Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Studiestart BA Uddannelsesvidenskab

Studiestart Uddannelsesvidenskab Bachelor 2017

Velkommen på
Uddannelsesvidenskab!

Vi glæder os til at se jer i Emdrup og i Aarhus

Din studiestart er i uge 35 – reserver ugen.  På denne hjemmeside kan du finde alle oplysninger der angår din studiestart på Uddannelsesvidenskab.

Du skal være opmærksom på, at du først kan bestille dit studiekort fra den 1. august på grund af udskiftning af adgangssystem på Campus Emdrup.

Studiestartsdokumenter Emdrup

Kontaktoplysninger Emdrup

Koordinerende tutorer:

Johanne Lykke Graarup:

Tlf.: 29 27 64 47

Magnus Casper Larsen:

Tlf.: 23 39 19 94

E-mail: tutor.udd.vid@gmail.com

Velkomsttekst Aarhus

Velkommen til Uddannelsesvidenskab.

Det er et studie, der vægter både det sociale og faglige højt, hvorfor vi har sammensat en introuge, der både introducerer dig til studiets faglige indhold og lader dig socialisere med dine medstuderende. Det er en uge, der vil klæde dig på til dit studie, som allerede begynder ugen efter, altså uge 36. Længere nede på siden, vil du finde et program til introugens forløb. Det er ikke kun undervisere, forlæsere og dine studiekammerater, du vil komme til at tilbringe tid med i denne uge. Vi har nemlig samlet et tutorteam bestående af ældre elever, som vil tage godt imod dig og hjælpe dig ugen og studiet ud. Da vi ved, at det at starte på noget nyt kan vække nervøsitet og mange spørgsmål, står de to cheftutorers kontaktinformationer længere nede på siden. Gør dig endelig brug af dem, hvis du skulle have noget på hjerte! Efter sommeren holder studiet til i Nobelparken sammen med mange andre spændende studier. Men i introugen vil vi også opholde os i uniparken. Lokaleinformation finder ud også i ruspjecen, og derefter kan du bruge AU-find til at finde vej, og vi vil stå klar til at hjælpe dig. Vi glæder os alle til at se dig!

Studiestartsdokumenter Aarhus

Kontaktoplysninger Aarhus

Koordinerende tutorer:

Helene Aarestrup Christensen          
Tlf: 31 18 34 92 

Lasse Boll Jørgensen
Tlf: 28 80 10 71 

Hvis I skal have svar på spørgsmål før, under og efter introforløbet, så kan I skrive til os på mail: tutorudv@gmail.com.

Studiestartsprøve

Pr. 1/9 2016 er der indført en studiestartsprøve på alle bacheloruddannelser på Arts. Prøven afholdes i løbet af september på bacheloruddannelsens første semester.

På Uddannelsesvidenskab er studiestartsprøven tilknyttet disciplinen Modul 1: Det uddannelsesvidenskabelige felt. Via linket Modul 1: Det uddannelsevidenskabelige felt (Aarhus) og Modul 1: Det uddannelsesvidenskabelige felt (Emdrup) kan du læse mere om prøvens art i kursuskataloget.

Det er vigtigt, at du orienterer dig om studiestartsprøven. I rusugen kan din studievejleder fortælle dig mere om studiestartsprøven på din uddannelse. 

Undervisning og timeplaner

373848 / i40