Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Studievejledning Regler og retningslinjer

Vejledning og studieinformation, Arts

Studievejledningen på Arts

Studievejlederne på Arts har viden om de enkelte bachelor- og kandidatuddannelser. En del af dem er selv studerende, og du finder dem tæt på uddannelsesstederne i Aarhus og Emdrup. Du kan især spørge dem om det, der vedrører dine personlige studieforhold, din studieplan, fagspecifikke forhold mv.

Find din lokale studievejleder

Studiecenter Arts

De ansatte i Studiecenter Arts har generel viden om administrative forhold for bachelor- og kandidatstuderende på Arts. Du finder dem i studiecentrets afdelinger i Aarhus og Emdrup, og du kan især spørge dem om det, der vedrører regler og formalia, rettigheder og forpligtelser, generelle forhold for studerende mv.

Find studiecenter Arts i Aarhus og Emdrup

Vejledning til masterstuderende

Hvis du er studerende på masteruddannelserne eller uddannelsen til underviser i dansk som andetsprog for voksne ved DPU kan du henvende sig til Masterstudiecentret i Emdrup .

Hvis du er masterstuderende ved Institut for Kommunikation og Kultur eller Institut for Kultur og Samfund, skal du kontakte efter-og videreuddannelse (EVU) på Arts, hvis du har spørgsmål.

Studieteknik

Studypedia

  • På Studypedia (tidligere Studiemetro) kan du finde redskaber og værktøjer der kan hjælpe dig i dit arbejde med studierne

StuDIY

  • Med StuDIY kan du tage kurser i centrale emner inden for skriftlig akademisk formidling og læsning. Kurserne foregår i Aarhus eller som online-kurser på Blackboard.

Akademisk skrivning

  • Akademsk Skrivning tilbyder workshops i fx analyse, argumentation og mundtlig fremstilling til eksamen (i Emdrup), trykte og netbaserede ressourcer om akademisk fremstilling, vejledning til kandidat- og masterstuderende på DPU
1432159 / i40