Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts Undervisning Profilfag Organisation og entrepreneurshipprofil

Organisation og entrepreneurshipprofil

Interesserer du dig for organisationsudvikling, innovation, projektstyring og entrepreneurship? Og kan du forestille dig en karriere som projektleder, HR-konsulent, produktudvikling/designer, fuldmægtig/administrator, udviklingskonsulent, iværksætter eller leder? Så er profilen i organisation og entrepreneurship et oplagt valg.

Profilen fokuserer på at styrke din foretagsomhedskompetence, det vil sige din evne og lyst til at handle, se nye muligheder og føre dem ud i livet i samarbejde med studerende fra andre fagligheder. Desuden får du mulighed for at fordybe dig i projektledelse, innovation og/eller organisationsudvikling. Alle kurser inden for profilen vægter samspil mellem analyse og praksis,:

  • ved at træne praktisk organisationsudvikling, innovation og projektledelse, bliver du bedre til at forstå andres praksis;
  • ved at analysere andres praksis, bliver du bedre til selv at agere udviklingsorienteret og innovativt;

Opbygning

Profilen består af et obligatorisk forløb: Entrepreneurship (20 ECTS). Foruden det obligatoriske forløb skal du vælge ét profilvalgfag, som udbydes på tværs af de fem profileringer.

Følgende profilvalgfag kan være interessante for dig, der ønsker at styrke dine kompentencer inden for organisationsteori, ledelse og entrepreneurship: Proces- og forandringsledelse, I et glimt af klarhed: Kreativ og strategisk problemløsning i organisationer m.fl.  

Kompetenceprofil for organisation og entrepreneurshipprofilen.

317835 / i40