Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Biologi Studiemiljø Foreninger på Biologi

Foreninger på Biologi

BFU - Biologisk Fagudvalg

Biologisk Fagudvalg (BFU) er et fagudvalg hvor alle studerende på biologistudiet er medlem. Det vil altså sige at alle studerende har mulighe for at mødes i BFU og snakke om studiemiljøet på universitetet.
Som en del af BFU er der Forretningsudvalget (FU) - en gruppe af studerende, man ikke kan undgå at komme i kontakt med! Det er FU der er de studerendes talerør og praktiske grise, dem der går videre med de beslutninger der tages til BFU møderne. FU har derved indflydelse på f.eks. studiets sammensætning, tilrettelæggelser og evalueringer af undervisningen, og de studerendes generelle tryghed.

Alle de forskellige foreninger, der findes på Biologistudiet, har tilknytning til BFU. I menuen til venstre kan du finde en oversigt over disse foreninger og læse yderligere om muligheden for et rigt og socialt studieliv på Biologi.

"BFU ønsker at gøre studielivet for den enkelte studerende mere behageligt og overskueligt. Det vigtigste for BFU er, at alle studerende har et vellykket studieliv, lige fra studiets første dag til den dag de færdiguddannet. Livet som biologistuderende skal være en tid som alle og enhver kan kigge tilbage på, gennem hele deres liv, med mange erindringer og positive oplevelser."
                                            
- Mads Kristian Warming, Emeritus, Biologisk Fagudvalg

Man bliver ikke valgt ind i BFU - alle biologistuderende er automatisk blevet meldt ind i BFU i forbindelse med optagelsen på studiet. Derfor har alle også ret til at udtale sig på møderne.
På BFU-møderne bliver FU-medlemmerne indvalgt. Alle indvalgte er frivillige, som har hver deres egen grund til at arbejde for et bedre studiemiljø.

Find vedtægterne for Biologisk Fagudvalg her

Nyheder fra BIOS

15. juni 2018 | Institut for Bioscience

Undervisningsminister Merete Riisager fik...

Sammen med 8 klasse fra Friskolen Østerlars drog undervisningsminister Merete Riisager og formanden...

04. juni 2018 | Medarbejdere

Overblik: Biologiuddannelsens udvikling på AU

Biologiuddannelsen på AU runder næste år et skarpt hjørne. Her er det nemlig 60 år siden, at det...

28. maj 2018 | Institut for Bioscience

Vi kan dyrke tang i stor skala – men kan det...

I morgen, tirsdag d. 29/5 drager forskningsskibet Aurora afsted med 12 forskere fra ind- og udland....

370668 / i40