Instituttet inviterer til dimissionsfest

Institut for Bioscience ønsker at fejre og lykønske sine dimittender og inviterer derfor til dimissionsfest på instituttet fredag 29. juni. Festen er for alle, der har færdiggjort deres biologiuddannelse siden september 2017. Undervisere og specialevejledere er også meget velkomne.

19.06.2018 | Lea Laursen Pasgaard

Propelpadden Pelle

Propelpadden Pelle er klar til fest. Illustration: Frederik Rosales Thomsen

”Dimissionsfesten skal markere afslutningen på en vigtig del af livet – overgangen mellem studie og arbejdsliv – og ikke mindst fejre vores dygtige studerende med en vellykket afslutning på deres universitetsuddannelse,” fortæller Angela Fago, professor og viceinstitutleder, om det nye initiativ.

En arbejdsgruppe bestående af undervisere, studerende og administrativt personale har i fællesskab sammensat programmet for den første dimissionsfest, som instituttet er vært for fredag den 29. juni.

Fest og faglige oplæg

”Der er lagt op til en festlig dag med faglige oplæg, overrækkelse af diplomer, en gave og selvfølgelig lidt godt til ganen. Hver dimittend er meget velkommen til invitere op til tre gæster til arrangementet, og vi håber, at instituttets undervisere og specialevejlederne vil benytte sig af lejligheden til at lykønske deres studerende,” siger Angela Fago.

Program for dimissionsfesten 29. juni:

• Velkomst v/Angela Fago, viceinstitutleder

• Fagligt oplæg v/Bo Barker Jørgensen, professor

• Overrækkelse af diplom og gave v/Angela Fago, viceinstitutleder

• Afskedsord v/dimittend

• Fotografering

• Traktement

Det faglige program foregår i Auditorium E. kl. 16-18, traktementet er i Matematisk Kantine kl. 18-20.

Tilmeld dig dimissionsfesten her senest 24. juni

Angela Fago slutter af med en sidste opfordring til dimittenderne:

”Selvom I nu er færdige med jeres uddannelse, vil vi rigtig gerne bevare kontakten med jer. Det er i høj grad jer, der kommer til at forme vores fælles fag og erhverv i fremtiden. Derfor håber jeg, at I vil melde jer ind i vores faglige netværk for tidligere studerende og medarbejdere.”

Gør som flere end 1.200 biologer fra AU: Meld dig ind i alumnenetværket her

Biologi