Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Bioteknologi og Kemiteknologi Studiestart Bioteknologi (BSc) og Kemiteknologi (BSc)

Ny studerende i Bioteknologi (BSc) og Kemiteknologi (BSc)

Velkommen som studerende på Science and Technology

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen på din uddannelse!

Lige nu befinder du dig på din studieportal, hvor du finder undervisnings- og eksamensplaner, regler, studievejledning, inspiration og meget anden relevant information om din uddannelse.

På de følgende sider har vi samlet dét, du har brug for at vide om din studiestart og den første tid som ny studerende på Science and Technology.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til studiestarten skal du kontakte din tutorforening, som du finder under 'Information fra tutorerne' i menuen, eller du kan sende en mail til fakultetets studiestartskoordinatorer på studiestart.st@au.dk.

Hvis du har spørgsmål til dit studie om eksempelvis undervisning, eksamen, dispensationer, merit, udlandsophold m.m., kan du skrive til Studieadministrationen på studieservice.st@au.dk

Har du spørgsmål til studieliv, studievalg og trivsel, kan du kontakte vores studievejledere. Se mere under menupunktet 'Studievejledning' i menuen.