Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Bioteknologi og Kemiteknologi Studievejledning Mobning, chikane og diskrimination

Mobning, chikane og diskrimination

Mobning, chikane og diskrimination accepteres ikke på Aarhus Universitet.

Hvis du føler, at du har været udsat for mobning, chikane eller diskrimination fra medstuderende eller ansatte på Aarhus Universitet, kan du kontakte en af trivselsvejlederne på Science and Technology. De kan tale oplevelsen igennem med dig, og sammen kan I aftale hvilken videre handling, der skal til. Hvis du har oplevet andre blive udsat for mobning, chikane eller diskrimination, er du også velkommen til at kontakte en af trivselsvejlederne.

Trivselsvejlederne har tavshedspligt, så det er kun med dit samtykke, at din oplevelse bliver bragt videre.

Hvis der skal handles i forhold til de øvrige involverede parter, vil du også skulle tale med din studieleder. Har hændelsen grov karakter, kan der blive tale om en disciplinærsag efter gældende regler.

Studiemiljøundersøgelsen viser, at flere studerende har oplevet mobning, chikane og diskrimination. Det accepteres ikke, og universitetet vil gerne hjælpe de studerende, der har oplevet det, bedst muligt. En øget viden om hændelserne øger mulighederne for at sætte ind over for dette.

Du finder kontaktinformation for trivselsvejlederne på Science and Technology under "Kontakt studievejledningen" i menuen.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vejledning.st@au.dk

1442424 / i40