Nye parkeringsregler på Trøjborgvej, Tåsingegade og i Nobelparken

Fra den 28. november 2016 bliver der indført nye parkeringsregler på Trøjborgvej, Tåsingegade og i Nobelparken.

22.11.2016 | AZRA MUJACIC

På Trøjborgvej vil parkering fremover være forbeholdt medarbejdere på Aarhus Universitet i tidsrummet mandag mandag–fredag kl. 07.00–17.00 (der er fri parkering i øvrige tidsrum).

I Tåsingegade vil parkering fremover være forbeholdt medarbejdere på Aarhus Universitet i tidsrummet mandag mandag–fredag kl. 07.00–17.00 (der er fri parkering i øvrige tidsrum).

I Nobelparken er det fremover tilladt at parkere i max 4 timer med gyldig P-skive (i de grå områder). Se her, hvor du må parkere i Nobelparken.

Vær opmærksom på, at de øvrige parkeringspladser samt P-kældrene i Nobelparken er forbeholdt medarbejdere på AU og de to private virksomheder, der også holder til i Nobelparken, COWI og PWC.

Handikappladser i Nobelparken
Handikappladserne (alle steder i Nobelparken) må benyttes med gyldigt handikapskilt i bilen. Det betyder, at du ikke behøver at være registreret via digital parkering for at kunne holde på en handikapplads – du skal dog have et gyldigt handikapskilt i bilen.

Yderligere spørgsmål om parkering i Nobelparken:
Kontakt Lars Mitens, Teknisk chef, Arts
Mail: mitens@au.dk

Yderligere spørgsmål om parkering på Trøjborgvej og Tåsingegade:
Kontakt Eigil Jensen, Teknisk chef, Aarhus BSS
Mail: eje@au.dk